Rate this post
 • Ga gezond de zomer tegemoet!
  Rate this post

  Zodra de zomer voor de deur staat, beginnen veel mensen aan hun lichaam te werken. Weg met de overtollige winterkilo’s, weg met die bleke huid en weg met de winterkleding en de zomerkleding in de kast!

  Maar dan merken we ook dat we weer wat dikker zijn geworden na al die feestdagen en lekkere etentjes… Daarom is het goed, voordat het echt zomer is, om nog even een paar kilootjes kwijt te raken, om straks lekker te genieten van de echte zomer en weer alle leuke en vrolijke zomerkleding aan te kunnen!
  Uiteraard is gezond eten goed, regelmatig eten goed, overal waar ‘te’ voor staat niet goed, en ook bloesemtherapie kan je helpen om de laatste kilo’s kwijt te raken.
  Chestnut Bud is er voor wanneer je vindt, dat je steeds dezelfde fouten blijft maken, en kan je helpen om op tijd op te merken wanneer je eventueel kunt terugvallen (dus steeds maar weer de neiging krijgt om nog een snoepje of koekje te nemen…).

  Wanneer je bang bent om de controle te verliezen (‘Hou ik het wel vol?’ ‘Kan ik het wel?’), kan Cherry Plum je helpen om te denken en te reageren op een rationele manier.

  Wanneer je je onrein voelt, niet tevreden ben met je lijf, en je een hekel hebt aan jezelf, helpt Crab Apple je in te zien en jezelf te accepteren zoals je bent.

  Succes en geniet!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply