Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef jezelf een boost deze winter
  Rate this post

  In de wintermaanden zul je vast merken dat jouw huid anders reageert op invloeden van buitenaf dan in de zomermaanden. In de wintermaanden heb je namelijk te maken met cv-warmte en neem je sneller een warme douche. Het is buiten koud en de gure wind laat zijn resultaat achter op de wangetjes. Al deze gewoonten en invloeden zijn nadelig voor de huid. Maar gelukkig zijn er behandelingen en ­producten die jouw huid weer in goede conditie ­kunnen krijgen of houden.

  Bij Your Moment wordt er naar jouw huidconditie gekeken en aan de hand daarvan wordt er een behandeling gegeven. Je krijgt een gepersonaliseerde behandeling afgesteld op jouw huidconditie.
  Bij Your Moment wordt er gewerkt met producten van Dermalogica. Alle producten beschermen de zuurtegraad van de huid en helpen de huid te herstellen en te ontgiften, maar voeden de huid ook waar nodig!

  Cadeaubonnen
  Heb je zelf een boost nodig of ken je iemand die dit goed kan gebruiken? Dan heeft Your Moment cadeaubonnen vanaf elk gewenst bedrag. In deze periode is een behandeling perfect: de huid krijgt de nodige voedingsstoffen en werkstoffen binnen en je verwent jezelf of een ander met een heerlijke behandeling. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply