Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geef je huid een boost!
  Rate this post

  Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, en in de winter heeft dit orgaan het zwaar te verduren. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen heeft in de winter last van kloofjes en een droge huid. Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Dan is de behandeling met de Medik8 Titanium Dermaroller ideaal om je huid een goede boost te geven!

  De Dermaroller is een cilindervormige roller met daarop uit titanium vervaardigde micronaaldjes die heel kleine gaatjes in de huid maken, zonder schade te veroorzaken. Dankzij deze gaatjes wordt de doorbloeding van de huid enorm gestimuleerd. Ook is een veel grotere absorptie ­mogelijk van serums en crèmes. Verder stimuleert de Dermaroller het natuurlijke proces van de aanmaak van ­collageen, dat zorgt voor de stevigheid van de huid.

  Waarbij kan de Dermaroller worden ingezet?
  – vermindering van kraaienpootjes en rimpels
  – littekens, waaronder ook acnelittekens
  – vergrote poriën
  – hyperpigmentatie
  – verbeterde doorbloeding
  – huidelasticiteit (verslapping van de huid)

  Waarop letten?
  Met de Dermaroller kan gekozen worden voor verschillende dieptes, afhankelijk van het huidtype of het huidprobleem. De diepte varieert van 0,3 mm tot 3,0 mm. Elke nieuwe cliënt schaft een eigen Dermaroller aan, zodat de hygiëne gegarandeerd is. Vaak genoeg gebeurt het namelijk dat met een en dezelfde roller een andere cliënt behandeld wordt. Ook kan niet zomaar elk gezichtsproduct gebruikt worden. Omdat er kleine gaatjes ontstaan, dringen crèmes en serums dieper in de huid. Niet elk merk crème is hiervoor gemaakt. In de praktijk wordt daarom gebruik gemaakt van producten die speciaal geschikt zijn voor een MicroNeedling-behandeling.
  Op de markt zijn verschillende soorten Dermarollers. De Medik8 Dermaroller bestaat uit titanium micronaaldjes, en is de tegenhanger van de roestvrij stalen dermarollers. Titanium is een uitermate hard metaal, waardoor tijdens de behandeling de Dermaroller niet beschadigd raakt, wat wel het geval kan zijn bij dermarollers van roestvrij staal.

  Verschil met andere behandelingen
  Doordat de opperhuid intact wordt gelaten (wat niet het geval is bij peelings en laserbehandelingen), is er geen langdurige herstelperiode nodig en is de kans op complicaties zeer klein. Het kan zelfs toegepast worden op een dunne huid.

  Behandelingen
  Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig om een ­optimaal resultaat te behalen. De behandeling vindt ­gemiddeld om de 2 à 4 weken plaats. Na de behandeling wordt enige warmte en roodheid ervaren, wat geleidelijk zal afnemen. Afhankelijk van de behandelingsdiepte en huidtype is de huid volledig hersteld vanaf 48 uur.
  De behandeling kost € 95,- bij een afname van 4 ­behandelingen.

  Bel voor een gratis intake!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply