Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Het geeft mij zó’n goed gevoel’
  Rate this post

  Nadat ik van alles had geprobeerd  om mijn zwangerschapskilo’s kwijt  te raken en niets hielp, heb ik dan  eindelijk eind vorig jaar de stoute schoenen aangetrokken en heb ik ietwat sceptisch een proef­behandeling ondergaan.

  Na de eerste behandeling was ik overall 8 cm in omvang kwijt. Het voelde goed, dus heb ik het besluit genomen om een 10-rittenkaart aan te schaffen. Inmiddels heb ik inclusief proefbehandeling nu 10 behandelingen gehad, heb ik van ruim 4 kilo in gewicht afscheid genomen en  ben ik alleen al 8 cm van mijn buik kwijt. Ook mijn  benen en armen zijn in centimeters afgenomen gelukkig.  Daarnaast is mijn vetpercentage in deze vrij korte periode al gedaald met 5%.

  Het geeft mij zó’n goed gevoel wekelijks na de behandeling, dat gezond en bewuster eten mij ook veel beter lukt dan voorheen. Ik word er zó gelukkig van dat mijn ‘oude’ kleding mij weer begint te passen en dat mensen mij weer zien stralen en complimenten geven dat ik er goed uitzie.

  Ik snap dat bij veel mensen een twijfel speelt of dit echt werkt. Mocht je twijfelen, plan dan in elk geval een proefbehandeling en zie, voel en ervaar zelf het resultaat. Je zit bij een proefbehandeling nergens aan vast, maar ik weet bijna zeker dat je dan een vervolgbehandeling wilt starten om je gewenste resultaat te behalen!

  Groet, Joyra

  Simpel, Snel, Slank
  Weet je waarom het voor veel mensen zo ­moeilijk is om succesvol af te slanken? Omdat ze hun levensstijl aan moeten passen. Afslanken bij Easyslim.nu werkt op een heel andere manier. Door middel van ultrasound gaat het vet uit de vetcel waarna het via het lymfestelstel wordt afgevoerd. Daarnaast worden ook je spieren,  door middel van elektrostimulatie, nog eens ­maximaal getraind.

  Afslanken was nog nooit zo easy!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply