Rate this post
 • Gegarandeerd centimeters verliezen
  Rate this post

  Schoon worden, ontgiften en gelijktijdig centimeters verliezen? Dat kan al in één behandeling met de natuurlijke contourwrap.

  De Universal Contour Wrap is een natuurlijke lichaamspakking, bestaande uit klei en diverse mineralen. Bij de pakking wordt het hele lichaam ingepakt en verwarmd, zodat alle lichaamsprocessen optimaal ondersteund worden en het centimeterverlies over het hele lichaam heen kan plaatsvinden.
  De klei – afkomstig uit de Dode Zee – zorgt voor de huid en werkt met name in op de buitenste laag. De huid wordt strakker. De klei ondersteunt tevens bij diverse (huid)problemen (waaronder eczeem, psoriasis, cellulitis en striae).
  De zeven verschillende mineralen hebben ieder hun specifieke werking, die varieert van het ontgiften en afvoeren van afval en metalen tot het opspannen van de huid en het ontstekingswerkend en reinigend zijn.
  Het afval dat afgevoerd wordt, zorgt er direct voor dat er centimeters in omvang verdwijnen (minimaal 15 cm, al bij de eerste behandeling). De wrap heeft tevens een gunstige werking op de stofwisseling. Een goede stofwisseling is een voorwaarde voor evenwicht in gewicht.

  De contourwrap, die circa 25 jaar geleden is ontwikkeld, had in eerste instantie alleen een medische functie: patiënten met nier- en/of leverproblemen behandelen om afval af te voeren. Toen er ook centimeterverlies en verbetering van de huidconditie werd vastgesteld, bleek deze behandelvorm ook cosmetisch toepasbaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply