Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Geld besparen op je dagelijkse uitgaven
  Rate this post

  Aan het eind van ieder jaar zoeken consumenten driftig naar mogelijkheden om te besparen op hun vaste lasten. Denk aan het besparen op de verzekeringen, besparen op de telefoon- en internetkosten, enzovoorts. Wist je dat het veel effectiever is om op je dagelijkse uitgaven te besparen? Wie koopt er onderweg naar huis geen lekkere reep chocola of een leuk tijdschrift om even te lezen? Dergelijke uitgaven kosten al snel een paar euro, waardoor de kosten in de tientallen euro’s kunnen lopen op maandbasis. Of wat te denken van de kleding die je eens in de zoveel maanden koopt? Er zijn verschillende manieren om hier slim op te besparen.

  Kortingscodes gebruiken om te besparen
  Besparen is onder meer mogelijk door kortingscodes te gebruiken. Op internet vind je verschillende websites waarop de kortingscodes van verschillende webwinkels verzameld zijn. Je kunt een webwinkel aanklikken om direct de beschikbare kortingscodes te zien. Dit kan een kortingspercentage zijn, maar bijvoorbeeld ook een kortingscode om je bestelling gratis te laten verzenden. Kortingscodes gebruiken bij het bestellen van je kleding, elektronica, enzovoorts, kan je al snel een besparing van tientallen euro’s op jaarbasis opleveren. Je hoeft je koopgedrag er echter niet voor aan te passen!

  Voorkom veel dagelijkse uitgaven
  Een andere manier om geld te besparen is het beperken van je dagelijkse uitgaven. Wanneer je met het openbaar vervoer naar je werk reist, is de kans vrij groot dat je onderweg wat lekkers koopt. Wie heeft er immers geen trek na een lange werkdag? Dergelijke uitgaven kosten op maandbasis al snel een paar tientjes. Dit is zonde van je geld, want vaak kun je na een korte reis thuis voldoende eten!

  Tip: neem geen pinpas of contant geld mee. Door zo min mogelijk geld mee te nemen is de verleiding om wat te kopen ook kleiner.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply