Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Glad op de huid, beter gebruind!
  4/4 - (1 stemmen)

  Wil jij deze zomer gladde benen? Of  het haar van je gezicht? Wat zou het fijn zijn als je je niet altijd meer hoeft te scheren of te harsen! Geen ingegroeide haartjes of bultjes meer, geen stoppels, maar wel een gladde zijdezachte huid en definitief haarvrij. Start dan nu en ga glad de zomer in! Bij Ambiance Drenthe kun je met behulp van IPL voorgoed van ongewenste haargroei afkomen.

  ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’. De methode werkt met gepulseerd licht. De klant scheert indien mogelijk een dag voor de behandeling het te behandelen gebied. In de salon wordt na het invullen van de anamnese het handstuk met gel op de huid geplaatst. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven. Dit licht wordt door het pigment in de haar naar het haarzakje geleid. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien. De methode is veilig en verloopt pijnloos; je zult slechts een lichte tinteling voelen.

  Alle plaatsen waar beharing optreedt zijn te behandelen! Bijvoorbeeld oksels, kin, bovenlip, bikinilijn en benen, en voor de mannen bijvoorbeeld de rug, de borst, de buik, maar ook de nek wordt bij mannen regelmatig haarvrij gemaakt.
  Omdat de haren in verschillende fases groeien, zijn meerdere behandelingen nodig, met een tussenliggende periode van 4 tot 6 weken. Een andere, biologische methode is er voor klanten met blond, grijs of rood haar.
  Schoonheidsspecialiste Marjolein Scholtens van Ambiance Drenthe heeft jarenlange ervaring en biedt allerlei verschillende behandelingen in haar gezellige salons in Emmen en Hoogeveen.
  Een vergoeding door de zorgverzekeraar is meestal mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply