Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goede voornemens! Wie maakt ze nou niet?
  Rate this post

  Ook op mijn lijstje voor het nieuwe jaar staat naast meer bewegen en tijd nemen voor ontspanning, (nog) beter eten op het programma. Ja, ook ik als beebox franchisenemer ken het knelpunt van veel gezinnen. Druk programma overdag en dan komt ‘s avonds een gezonde maaltijd op tafel zetten door vermoeidheid wel eens in het gedrang. Daarnaast ben ik een snoeper. Mijn gewicht is daarom ook hoger dan ik zou willen. Maar de redding is nabij. Uit eigen koker nog wel! Vanuit beebox dagen we iedereen uit voor een beechallenge. En ik neem de uitdaging met 2 handen aan. 

  De beechallenge maakt gezond eten een stuk eenvoudiger en helpt ons goede voornemens ook echt te realiseren. Met de beechallenge eet je namelijk 10 weken gezond van Hollandse grond. Je ontvangt wekelijks de beebox van jouw keuze, bomvol biologische ingrediënten bij je thuisbezorgd. Zelf kies ik voor de koolydraatarme beebox, zodat er nog een extra zetje komt in de richting van meer groente eten en afvallen.
  Bovendien schrap ik in deze periode ook de geraffineerde suikers. Doe je ook mee? Als je het 10 weken in de eerste drie maanden van 2017 volhoudt, ontvang je van beebox bovendien een gave oerhollandse snijplank van Robuust ter waarde van € 40,- cadeau. De beechallenge gaat vanaf 1 januari van start. Aanmelden kan tot 11 januari 2017 op www.beebox.nl/beechallenge. Ben jij benieuwd hoe het mij afgaat? Volg mij dan via mijn socialmedia kanalen. Ik wens jullie en mezelf veel kookplezier en succes!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply