Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haarwerk: oplossing bij haarverlies
  Rate this post

  Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je gehele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, maar ook door chemotherapie of ­alopecia. Alopecia is een haarziekte, waarbij ­plotseling kale plekken ontstaan op de hoofdhuid. Met een haarwerk kun je ervoor zorgen dat je ­uitstraling intact blijft.

  Met een haaraanvulling, volledig haarwerk (pruik) of haarstukje krijg je een passend kapsel met een natuurlijke uitstraling.

  ‘Echt’ haar of synthetisch haar
  De haarwerken zijn gemaakt van ‘echt’ haar (wij noemen het ‘human-hair’) of van synthetisch haar. Er zijn voordelen aan het human-hair, maar ook aan het synthetische haar. Een en ander hangt af van wat je wensen zijn omtrent het kapsel en hoeveel tijd je er zelf mee bezig wilt zijn.

  Privacy
  Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden in een speciale ruimte, waar niemand van buiten je kan zien. Natuurlijk mag je wel een vriendin of iemand uit je familie meenemen, die jou kan ondersteunen. In deze ruimte is je privacy gegarandeerd, en kun je in alle rust je wensen rond model en kleur bespreken. Bijna alle soorten kapsels zijn mogelijk, en eventueel kan het gewenste haarwerk nog aangepast worden totdat het volmaakt is.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wij zijn hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en zullen de administratieve rompslomp zoveel mogelijk van je overnemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply