Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Helemaal in balans!
  Rate this post

  Jij kunt pas stralen als jouw lichaam en geest in balans zijn en vice versa. ­Voeding, beweging, ontspanning en lichaamsverzorging… Alles heeft invloed op hoe jij je voelt en hoe je eruit ziet. Het is daarom belangrijk om een balans te vinden die perfect bij jou past. Wendy Smits kan jou hierbij helpen.

  Zen again!

  De gezichts- en lichaamsbehandelingen van Wendy staan in het teken van huidverbetering en worden gecombineerd met een flinke dosis wellness. Elke behandeling is voor zowel mannen als vrouwen en wordt afgestemd op de behoefte van de huid. Wendy gebruikt producten die vrij zijn van parfum en andere schadelijke stoffen en werkt met een lijn die 100% natuurzuiver en biologisch is. Vooral dit laatste geeft vooral bij huidproblemen prachtige resultaten. Wendy biedt daarnaast onder andere bindweefselmassages, kruidenpeelings, microdermabrasie en waxbehandelingen.

  Go for it!

  Bewegen is gezond. Dat weet iedereen, maar soms heb je even dat duwtje in de rug nodig of weet je gewoonweg niet goed wat je leuk vindt of hoe het moet. Wendy kan je helpen! Door haar jarenlange ervaring in de topsport en als trainer heeft zij veel leuke oefenstof en kennis in huis om sporten leuk te maken voor iedereen. Zij motiveert en stimuleert op een rustige en verantwoorde manier en houdt rekening met het niveau waarop jij je bevindt. Je zal merken dat sport heel veel positieve effecten heeft op zowel je lichaam als je geest!

  Get healthy!

  Onze huidige manier van leven in een hectische maatschappij gaat misschien wel te snel voor onze oeroude genen. Burn outs, welvaartsziekten, ­allergieën en gedragsstoornissen zijn iets van de laatste decennia en worden als normaal beschouwd. In bijna alle wetenschappelijke onderzoeken worden relaties gelegd tussen weinig beweging, voeding, stress, straling en deze ziektebeelden. De healthprogramma’s van Wendy geven jou inzicht en informatie over hoe jij jezelf binnen onze maatschappij staande kan houden en je weer fit kunt voelen. Of je nou kampt met huidproblemen, vermoeidheid of vage klachten, ook jij kunt weer fit en gezond worden. Wendy kan onder andere een energetisch morfologische bloedtest afnemen. Hiermee krijg je uitgebreide informatie over meridiaan- en pathologische verstoringen en reguliere bloedwaarden, in combinatie met een persoonlijk lifestyleadvies.

  Over Wendy Smits

  In haar eigen praktijk in Almere combineert Wendy Smits schoonheidsbehandelingen met orthomoleculair voedings- en suppletieadvies en personal training. Sinds ze haar hele leefstijl heeft omgegooid, zit zelf weer lekker in haar vel. Het is haar missie om haar kennis en ervaring in te zetten om andere mensen bij hetzelfde te helpen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply