Rate this post
 • Herstel van de huid na de zomer
  Rate this post

  Ook tijdens een echte Nederlandse zomer kan je huid zonschade hebben opgelopen, of wellicht ben je toch naar een zomers oord geweest? Je huid heeft een mooi kleurtje gekregen en ondanks goede bescherming met de juiste UV-protectie heeft je huid het zwaar te verduren gehad.

  Dit kun je zien en voelen: er verschijnen lijntjes en je huid voelt minder elastisch na een zomer heerlijk zonnen. De zomerzon zorgde voor dichtgeknepen ogen tegen fel licht; warmte en transpiratie drogen de huid nog erger uit. Lijntjes in het voorhoofd, in de kraaienpootjes en de frons zijn hiervan het gevolg. Maar niet getreurd: Huidsalon Goes heeft de oplossing! De medewerksters kunnen je helpen je huid weer te herstellen, te egaliseren en een echte huidboost te geven.

  Frisse uitstraling
  Met Cosmedix vegan en natuurlijke huidverzorging kun je de hydratatiebalans en de elasticiteit en structuur van je huid in korte tijd enorm verbeteren. Dit zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Maximaal resultaat zonder nadelige effecten, dus geen roodheid, allergie of schilfering!

  Prachtige resultaten
  Huidsalon Goes biedt een thuisverzorging aan van 4 weken, waarmee je al prachtige resultaten kunt behalen op gebied van acne, huidverjonging, minder gevoelige huid, pigmentonrust, couperose en dergelijke. Tijdens een intakegesprek wordt je huid beoordeeld en wordt indien nodig een huidscan gemaakt. Hierna krijg je een persoonlijk advies. Na de intake start je met een maandkit, waar alle benodigde huidverzorging in zit. Na 4 weken bezoek je de huidsalon nogmaals en kan er op de inmiddels sterkere huid een intensievere treatment uitgevoerd worden. Doordat de huidbarrière inmiddels versterkt is en de huid meer werkstoffen kan verdragen, krijg je geen downtime (schilfering, roodheid en gevoeligheid). De Cosmedix producten en treatments zijn door de natuurlijke actieve ingrediënten en de versterkende werking geschikt voor iedere huid; ook, of misschien wel juist, voor de gevoelige onrustige huid die al veel geprobeerd heeft, maar waarbij een allergie of overgevoeligheid de overhand heeft.

  Word de mooiste versie van jezelf!
  Huidsalon Goes heeft één duidelijke missie: jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Huidspecialist Jeanette: ‘Iedereen verdient het om zich mooi te voelen, en lekker in zijn of haar vel te zitten. Mijn collega’s en ik staan voor je klaar om je huid te verbeteren door middel van onze (huidtherapeutische) behandelprogramma’s. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat schoonheid óók van binnenuit komt, kijken we naar het totaalplaatje. We combineren uiterlijke verzorging met gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen. Je zult zien dat je huid weer gaat stralen, en jij dus ook!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply