Rate this post
 • ‘Hoe verzorg ik mijn lichaam na een zwangerschap?’
  Rate this post

  Je lichaam maakt van alles door tijdens een zwangerschap. Op je kraambed ben je waarschijnlijk zó druk met je kindje en je omgeving, dat je jezelf tijdens de periode soms een beetje vergeet. Juist terwijl het nu zo belangrijk is om te herstellen en zorg te dragen voor jezelf.

  In deze periode is het belangrijk om er te zijn voor jezelf en je kindje. Al het andere mag je echt gewoon even aan anderen overlaten. Laat de boel de boel.

  Na de bevalling
  Je lichaam heeft een hoop gewicht gedragen en er is veel van je lichaam gevraagd. Veel vrouwen ervaren dan ook nog vaak pijntjes na de bevalling. Ook hoor je vaak dat vrouwen die recent zijn bevallen veel vet vasthouden of aankomen. Dit komt doordat ze tijdens de zwangerschap vaak meer hebben gegeten en minder bewegen. Ook legt het lichaam vetreserves aan om borstvoeding te kunnen geven. Daarom is het een heel slecht idee om streng te gaan diëten vlak na de bevalling. Je kunt die voedingsstoffen nu goed gebruiken en diëten zijn zelden de oplossing.

  Kun je hulp gebruiken?
  Wanneer je toch graag van die lastige mamavetjes af wilt, zijn er gelukkig andere mogelijkheden. Bij Slim & Beautiful kun je terecht voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Deze Young Mum Treatment geeft een flinke impuls aan de natuurlijke, lichaamseigen collageen- en elastineproductie. Hierdoor wordt je huid strakker en veerkrachtiger, en val je af op de gewenste plekken. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt!

  Een moment voor jou
  Jezelf verwennen is heel belangrijk tijdens deze periode. Je hebt negen maanden een kindje gedragen; mag het even! De ultieme verwenbehandeling is een massage bij Slim & Beautiful. Hiermee kun je je dagelijks leven even volledig achter je laten en in het moment genieten. Kalmeer je ademhaling. Concentreer je op je omgeving. Laat je verwennen. Met een regelmatige massage verbetert je weerstand, versoepelt je lichaam en kun jij er weer tegenaan.

  Meer weten? Kijk op de site van Slim & Beautiful. Daar vind je ook filmpjes van de behandeling.

  Over Slim & Beautiful
  Slim & Beautiful is dé plek in Zeeland voor alles op het gebied van beauty & lifestyle! Even helemaal weg van de alledaagse stress en hectiek, zodra je binnenkomt in de sfeervolle salon. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, ontstressen en resultaat: dat is waar Slim & Beautiful voor staat. Of je nu komt om te bewegen, voeding, lichaamsbehandeling, gezichtsbehandeling of een heerlijke massage, bij Slim & Beautiful krijg je de volle aandacht die je verdient!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply