Rate this post
 • Hoe wilt u dat uw uitvaart eruitziet?
  Rate this post

  Afscheid nemen doe je met je hart. Dat betekent dat u persoonlijk afscheid neemt van een dierbare, op een manier die past bij de relatie die u met de overledene had. U laat zo zien wat hij of zij voor u betekende.

  Afscheid nemen kan en mag iedereen op een eigen en persoonlijke manier doen. Hoe u ook in het leven staat, welke visie u ook heeft. Verlies en afscheid nemen is een ingrijpend proces. Een persoonlijk afscheid, een afscheid dus dat recht doet aan zijn of haar leven, helpt bij de verwerking. Het geeft houvast voor de toekomst en markeert een nieuw begin.

  Professionele uitvaartbegeleiding
  Persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding. Dat biedt De Ruiter Uitvaartzorg bij de verzorging van een uitvaart. Wij voeren dit bijzondere werk dagen na een overlijden slechts met een van ons te maken hebt. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg waarop u recht hebt.
  Wij inventariseren uw wensen en besteden alle mogelijke zorg aan een optimale begeleiding op de dag zelf, maar ook tijdens de dagen ervoor en erna. Wij ondersteunen, denken mee, adviseren en zijn vooral betrokken. Want een uitvaart kan maar één keer uitgevoerd worden.

  Alles goed regelen
  Ouder worden, lichamelijk of geestelijk minder worden of ziek zijn betekent dat uw lichaam als het ware tevoren aankondigt dat het levenseinde nadert. Hoe enorm moeilijk deze fase van uw leven ook kan zijn, deze vooraankondiging geeft u en uw nabestaanden de gelegenheid allerlei aardse zaken goed te regelen.

  Keukentafelgesprek
  In ons gratis te verkrijgen Uitvaart Info- en Wensenmagazine kunt u uw wensen vastleggen. Een persoonlijk keukentafelgesprek is natuurlijk ook mogelijk. We bespreken dan samen in alle rust de wensen voor uw toekomstige uitvaart. Dat geeft rust voor uw nabestaanden. De wensen van de overledene staan daarbij centraal.

  Rouwdrukwerk
  Bij ons ontvangt u het rouwdrukwerk vaak al dezelfde dag, zelfs in het weekend. Doordat wij eigen drukkerijen hebben in Ede en Veenendaal, kunnen wij u zeer snel van dienst zijn. Wij hebben een grote collectie rouwkaarten en ook kunnen eigen foto’s aangeleverd worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply