Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoofd en hart in balans
  Rate this post

  Iedereen wil gelukkig zijn en een zo goed mogelijk leven leiden. Maar het lukt niet ­iedereen om dat voor elkaar te krijgen. We moeten veel van onszelf of van anderen: werken, een gezin, aandacht voor familieleden, hobby’s, vriend(inn)en… Het is heel goed mogelijk dat één of meerdere van deze aspecten niet goed gaat in je huidige leven.

  Via Jacqueline helpt je verder met je persoonlijke groei. Je krijgt inzicht in overtuigingen, ­strategieën en patronen, die je ervan weerhouden je doelen te bereiken. Je wordt je bewust van de invloed van je onderbewuste op je functioneren en welzijn. Jij en Jacqueline gaan samen aan de slag om hoofd en hart met elkaar in balans te brengen. Hoe kun jij het leven leiden dat je écht wilt? En wat wil je eigenlijk nu echt?
  Jacqueline: ‘Mijn missie is om mensen bewust te maken van hun eigen natuurlijke staat van rust en hen te verbinden met de wereld om hen heen, zodat ze zich lekker in hun vel en gelukkig ­kunnen voelen.’
  Jouw persoonlijke doelen worden holistisch benaderd: jullie gaan zowel fysiek, emotioneel als mentaal aan de slag. Wat doet stress met je? Waar in jouw lichaam uit zich bijvoorbeeld stress? Hoe komt dat en wat ga je eraan doen?
  Jacqueline maakt hierbij gebruik van moderne psycho-therapeutische methoden, verrijkt met kennis en kunde uit oosterse geneeskunde. Samen bespreken jullie welke vorm het beste bij jou past. Je krijgt huiswerk mee om focus te houden en je energie te blijven richten op je ­verlangens en de toekomst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply