Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik heb mijn ‘oude’ figuur weer terug’

  Esther (52) hoefde nooit op haar gewicht te letten. Ze was altijd tevreden geweest met haar gewicht. Het maakte niet uit wat ze at, want ze kwam toch geen grammetje aan. Tot een paar jaar geleden.

  Esther: ‘Mijn vriendinnen waren altijd jaloers op mij. Ik moest soms een beetje lachen om hun eeuwige strijd met de kilo’s. Maar dat veranderde een paar jaar geleden. Ineens begon ik te groeien. Het ging niet heel hard, maar ieder jaar bleef er een kilo of 5 plakken. Het vet zat vooral op mijn buik en bovenbenen en daar voelde ik me helemaal niet gelukkig mee. Zeker niet omdat ik maar bleef groeien. Daarom besloot ik het roer om te gooien. In al die crashdiëten die mijn vriendinnen hebben gevolgd, geloofde ik niet, dus ik ben me echt in gezonde en voedzame voeding gaan verdiepen én ik zorgde voor genoeg beweging. Het was niet altijd gemakkelijk, maar het wierp wél zijn vruchten. Alleen lukte het me niet om die laatste vetrandjes weg te krijgen. Ik kreeg dat laatste beetje er niet af en daar baalde ik behoorlijk van.’

  ‘Via één van mijn vriendinnen ben ik bij Noëlle terechtgekomen. Eerlijk gezegd had ik nog nooit over ‘cryolipolyse’ gehoord, maar mijn vriendin was er razend enthousiast over. En ik nu ook trouwens. Noëlle heeft diverse keren mijn buik en binnenkant van mijn bovenbenen behandeld. Er werden in totaal vier gelpads op mijn buik en benen geplaatst. Het apparaat, de Body-Wizard, zuigt de pads vervolgens vacuüm. Je voelt het eerst helemaal koud worden, maar dat is maar even. De behandeling duurt ongeveer een uur. Ik heb mijn e-reader altijd bij me, dus ik vermaakte me dat uurtje wel. Het voelde echt als een ontspanmomentje. Eén keer ben ik zelfs bijna in slaap gevallen! De behandeling wordt altijd afgesloten met een lekkere massage met een serum dat verstevigende en vetafbraakstimulerende stoffen bevat.’

  ‘De kou blijkt de vetcellen af te breken en je lichaam voert ze volgens de natuurlijk weg af. Noëlle vertelde me dat deze vetcellen ook niet meer terugkomen! Dat is dus heel wat anders dan wanneer je ‘gewoon’ gaat lijnen. Dan krimpen je vetcellen, maar ze kunnen zich weer vullen als je weer meer gaat eten. Al direct na de behandeling zie je effect, maar dat werkt echt nog tot een paar maanden door. Tussen mijn behandelingen zat beide keren twaalf weken. Ik heb drie sessies gehad en ik heb mijn ‘oude’ figuur van voor de overgang weer terug. Ongelofelijk!’

  Laat je onderkin aanpakken
  Heb jij een onderkin? Ook die kan nu, met de nieuwe ‘kinkop’ van de Body-Wizard Duo, worden aangepakt! Hiermee kunnen vetcellen op de zone van de onderkin definitief verwijderd worden zonder operatie. De behandeling neemt maar een half uurtje in beslag.

  Welke zones kunnen behandeld worden?
  – Buik
  – Lovehandles
  – Billen
  – Bovenbenen
  – Bovenarmen
  – Onderkin

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply