Rate this post
 • Innerlijke vrede, balans en veerkracht
  Rate this post

  Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van bepaalde klachten of problemen, of heb je een bepaalde levensvraag? Blijf er niet mee rondlopen, maar laat je helpen!

  De werkwijze van Bob en Natasja van Praktijk Zielsgeluk is gebaseerd op de Integrale Psychosociale Therapie. Ze werken met therapieën die inzicht geven, waarbij je zelf een actieve rol speelt. Vanuit verschillende invalshoeken kijk je naar hetgeen waarin je inzichten in wilt krijgen. Jij als cliënt staat centraal; niet de therapie op zich.

  Inzichten
  Integrale Psychosociale Therapie ziet de mens als één geheel, waarbij lichaam en geest een onlosmakelijke eenheid vormen. Er bestaat een nauwe wisselwerking tussen je emoties, gedachten, gedrag, lichamelijke reacties en algeheel welbevinden en je hebt zelf invloed op dit proces.
  Integrale Psychosociale Therapie nodigt je uit tot zelfbewustwording en heelwording en zorgt voor inzichten in je schaduwkanten, zodat je uiteindelijk meer keuzemogelijkheden hebt in hoe je wilt reageren.

  Effectieve behandeling
  Integrale Psychosociale Therapie beperkt zich niet tot één benadering, maar brengt inzichten en methoden uit verschillende psychotherapeutische disciplines bijeen, zodat een integrale en effectieve behandeling ontstaat, afgestemd op de cliënt. Jij bent uniek en je kunt het beste geholpen worden door een begeleidingsvorm die het meest bij jou aansluit; dus een therapie op maat. Integrale Psychosociale Therapie is oplossings- en doelgericht. Afhankelijk van jouw inbreng wordt doorgaans een traject aangegaan van circa 4 tot 10 sessies (afhankelijk van je aantal gestelde doelen). Het streven is om per sessie je doel te bereiken dat je aan het begin van de sessie hebt ingebracht. Dus je gaat met nieuwe inzichten en een goed gevoel naar huis.

  Je kunt geheel vrijblijvend en gratis met één van ons ­kennismaken en stel gerust jouw (levens)vragen. Je kunt hiervoor een afspraak maken, telefonisch of per e-mail. Praktijk Zielsgeluk geeft ook diverse cursussen voor de ­ontwikkeling van het zelfbewustzijn en het leren ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply