Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Investeer in jouw gezicht!
  Rate this post

  De gure winterluchten hebben plaatsgemaakt voor een vrolijke zomerzon. Heerlijk, want je kunt weer genieten van de warmte en gezelligheid van dit seizoen. Lekker de stad in, stukjes fietsen en urenlang op het terras hangen. Hier heb je weer reikhalzend naar uit gekeken!

  Maar nu de zon weer schijnt vallen allerlei onzuiverheden in je gezicht een stuk meer op. Je hebt bijvoorbeeld last van rode plekjes en puistjes, droge plekken of beginnende groeven en lijntjes. En na de lange winter oogt je huid dof en weinig energiek. Maar de wens om een gladde, egale huid is niet seizoensgebonden. Jij wilt juist in de zomer ook een prachtige huid!

  Meer dan onderhoudsroutine
  Gelukkig kun je een aantal dingen doen voor een mooie, stralende huid. Een mooie huid bereik je namelijk niet vanzelf. Net zoals je een fantastisch lichaam krijgt door structureel aan de gewichten te hangen en te bewegen, vraagt een mooie huid ook om investering. Waarschijnlijk heb jij al een vaste (mini-)beautyroutine, en smeer je al met wat crèmes om je huid zacht en glad te maken. Dat is heel goed, maar voor huidverbeterende resultaten is er toch écht zo nu en dan wat meer nodig. Een op jouw huid afgestemd behandelprogramma dat verder gaat dan een onderhoudsroutine alleen.

  Gezichtsbehandeling
  Een gezichtsbehandeling is een uitkomst om van je onzuiverheden, rimpeltjes en doffe huid af te komen. Doordat bij een behandeling de huid diep gereinigd wordt, kan de huid de verzorgingsproducten veel beter opnemen. Zo hebben de huidverbeterende ingrediënten hun optimale effect. Bovendien dragen een goede reiniging en intensieve huidverzorging bij haar het verminderen van tekenen van huidveroudering.

  Algen
  Kies bijvoorbeeld voor een peeling op basis van algen. Wist je dat algen jouw huid enorm kunnen doen opleven? Zo is er een geavanceerde Algae Peeling Regimen van DÉCAAR dat erg effectief is in het behandelen van verschillende huidproblemen. De microvezels van het peelingpoeder dringen in de huid en verhogen aldaar de doorbloeding en stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen. Oude cellen nemen af, waardoor roodheid verminderd.

  Wat kun je onder meer bereiken met een algenpeeling?
  – ontstekingen stoppen
  – beschadigde cellen herstellen
  – poriën diep reinigen
  – huid verzachten

  Bij by Asifa
  Heb jij last van onzuiverheden op de huid? Of stoor je je aan rimpeltjes of donkere kringen? Welk huidprobleem je ook hebt, bij by Asifa neemt de specialist graag de tijd om samen een plan van aanpak te maken om jouw huid in optimale conditie te brengen en te houden. Bij de salon worden de mooie producten van Casmara en DÉCAAR gebruikt, zodat je ontspannen en met een sterk verbeterde huid weer naar buiten stapt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply