Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Is jouw kind al een superpoeper?

  Naar het toilet gaan moeten we allemaal. Maar niet bij iedereen verloopt de stoelgang even prettig. Ruim 100.000 kinderen per jaar hebben last van verstopping, ­buikpijn en een vieze broek. Een kind kan zich daar naar en onzeker door voelen. Het is daarom belangrijk om de stoelgang weer in balans te brengen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

  Je darmen hebben veel invloed op je gezondheid en je hele gevoel van welzijn. Als je kind last heeft van verstopping, dan voelt het zich dus al snel niet lekker. Gelukkig is hier iets aan te doen. De Methode SuperPoeper® is een systeemgerichte aanpak voor ouders van kinderen met poepproblemen met oog en oor voor onderliggende oorzaken en bijkomende gevolgen. Op een leuke en ongedwongen manier ga je met je kind aan de slag om het poepen weer vlekkeloos te laten verlopen.Je kind kan van alles ontdekken over voeding, poepen en hoe het weer de baas kan worden over zijn eigen buik en zijn stoelgang. Voordat je het weet, heeft jouw kind weer een soepele stoelgang en dat zal absoluut een positieve invloed op zijn welzijn hebben!

  Haptotherapeut Renata Schoneveld is één van de ‘poepprofessionals’ die werken met de methode SuperPoeper®. De coaching bestaat uit haar begeleiding in combinatie met de app Superpoeper en het SuperPoeperBoek om thuis mee aan de slag te gaan. Dit boek is te downloaden op www.superpoeper.nl. Renata biedt uitleg en begrip aan ouders en kind. Samen met een gestructureerd plan van aanpak kom je daarmee vaak het verst bij kinderen.

  Naast coaching bij poepproblemen biedt Renata ook haptotherapie voor volwassenen en kinderen en haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply