Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • It’s in your hands
  Rate this post

  Zit jouw kind niet lekker in zijn of haar vel? Loopt het even niet goed op school? Is er in de thuissituatie sprake van een scheiding, overlijden of ­ziekte? Dit heeft invloed op het gezin als geheel en op de manier waarop jouw kind zijn leven ervaart. Het zou fijn zijn als er hulp zou zijn, dat er een oplossing komt voor de problemen waar jullie tegenaan lopen. Zodat jouw kind weer vat kan krijgen op de wereld.

  Kindercoaching kan uitkomst bieden! Het is bedoeld voor kinderen van zes tot en met achttien jaar en kan worden ingezet als je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Het is een laagdrempelige manier van begeleiden waarbij de duur van het coachingstraject afhankelijk is van de hulpvraag. Deze hulpverlening biedt geen kant-en-klare oplossingen. Spelenderwijs wordt er gezocht naar een oplossing. Het is daarbij belangrijk om uit te gaan van de krachten, de kwaliteiten en de talenten van jouw kind. Uiteindelijk is het de bedoeling dat hij of zij met meer zelfvertrouwen de wereld ingaat.

  Eerst samen, daarna alleen verder
  Kindercoach Ellis Wassink, van ‘NuJij! Kindercoaching’, maakt gebruik van verschillende methodieken en ­technieken om jouw kind weer met een blij gemoed naar de wereld te laten kijken. Ze werkt met verschillende ­spelvormen, creatieve werkvormen en ontspannings- en ademhalingstechnieken. Daarnaast werkt zij onder andere met visualisatie en met Neuro Linguïstisch ­Programmeren, een krachtige methode voor het stimuleren van positieve gedragsveranderingen, effectieve ­communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

  Ellis Wassink aan het woord
  ‘Ik ben Ellis Wassink, getrouwd met Emiel en moeder van Lent. Naast jarenlange ervaring in het onderwijs werk ik ook als kindercoach voor mijn eigen kindercoachpraktijk ‘NuJij! Kindercoaching’. Mijn motivatie en drijfveer is het begeleiden van kinderen die tijdelijk in de knel zitten, om samen op te trekken waarna jouw kind weer alleen verder kan.’

  Klantervaring
  ‘We kwamen bij Ellis terecht omdat we al goede ­verhalen over haar hadden gehoord. Ellis is op een ­prettige manier met onze dochter aan de slag gegaan. Onze dochter mocht steeds haar ‘hulpvraag’ aangeven en daar ging ze dan samen met Ellis (en ook wij als ouders werden er bij betrokken) aan werken. Ellis doet dit op een natuurlijke wijze waarbij ze aandacht heeft voor het kind en goed naar het kind luistert en samenvat wat het probleem is. Ook is er in de praktijk ruimte om bij voorbeeld te voetballen en zo spelenderwijs toch verder te gaan met de coaching. Wij zijn blij dat Ellis onze dochter en ons geholpen heeft.’

  – Berry en Ingrid

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply