Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jij wilt toch ook het beste voor je huid?
  Rate this post

  De oorsprong van cosmetica wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten wat de werking is van ingrediënten en wat ze doen voor de huid.

  Het aantal klanten met huidirritaties of huidproblemen groeit. De vraag naar huidverbeterende producten die geen stoffen bevatten die de huid overgevoelig maken, is groot! Ik Skin Perfection zegt ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten zoals synthetische alcoholen, parabenen, kleurstoffen, geurstoffen, paraffine en parfum.

  PH-waarde
  Om een maximaal resultaat te bereiken, is een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid nodig. De pH-waarde van de huid ligt rond de 5,5. Deze zuurmantel helpt de huid in balans te houden. De pH-waarden in de producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Zo ontstaat een stralende, gladde, gezonde huid en is de huid minder vatbaar voor huidproblemen.

  Cosmeceuticals
  Wat onderscheidt Ik Skin Perfection nog meer van reguliere cosmetica? Reguliere cosmeticaproducten beperken zich tot de bovenste laag dode huidcellen en hebben slechts een verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen en een lagere pH-waarde werken cosmeceuticals dieper door in de huid en zorgen ze voor intensieve huidverbetering.

  Voor de meest kwetsbare huid
  Het moment dat je hoort dat je ziek bent, brengt veel veranderingen met zich mee. Als je in een medisch behandeltraject zit, verandert de huid en kun je lang niet alle huidverzorgingsproducten gebruiken. Alle producten van Ik Skin Perfection zijn veilig te gebruiken bij chemotherapie en intensieve medicatie. De Medical Collection is zelfs specifiek in te zetten bij bestraling.

  Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist kan dus voor de een voelen als luxe ontspanning en voor de ander als noodzaak. In beide gevallen wil je het beste voor de huid. Daarom heb ik bewust gekozen om te werken met Ik Skin Perfection in mijn salon. De producten versterken je natuurlijke schoonheid met krachtige, pure bewezen effectieve skincare, door 100% natuurlijke, daadkrachtige groene cosmeceuticals, zonder afbreuk te doen aan zijdezachte texturen en effectiviteit.

  Kies jij ook bewust?

  Sandra Nijland
  eigenares Beauty & Skincare Spijkenisse

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply