Rate this post
 • Jonger, maar mét behoud van het karakter van jouw gezicht
  Rate this post

  Geef toe, ook jij ziet er het liefst fit en vitaal uit. Een rimpeltje hier of daar is geen probleem en geeft je gezicht zelfs karakter. Als je je echter dagelijks stoort aan zichtbare huidveroudering dan wordt het tijd om jezelf een plezier te doen. Dit hoeft echt niet direct een ingrijpende facelift te zijn. Ook met relatief ­simpele huidbehandelingen kunnen prachtige resultaten behaald worden.

  Manier 1: Microdermabrasie
  Heb je weleens gedacht aan microdermabrasie? Deze intensieve peeling verwijdert je dode huidcellen. Door daarna de juiste werkstoffen in je huid in te brengen, krijgt je huid een enorme oppepper. Je ziet meteen verschil! Anti-agingspecialist Marloes van Maaren van Huidinstituut Etoile: ‘Ik vind het geweldig om jouw huid te verjongen en jóú te laten stralen. Met mijn aanbod van behandelingen blijft het eigen karakter van je gezicht behouden.’

  Manier 2: Microneedling
  Bij deze microneedlingbehandeling worden kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen gemaakt. Zo kunnen werkstoffen dieper in de huid doordringen en op de plekken terechtkomen waar ze nodig zijn zonder hun werking te verliezen. Microneedling stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid waardoor collageen en elastine extra worden aangemaakt. Deze behandeling is geschikt voor littekens, hyperpigmentatie, lijntjes en rimpels. Je kunt ook gebruik maken van de nieuwste vorm van needling met het ­Genosys-systeem, voorzien van diamantvormige rollers. Marloes: ‘Het voordeel is dat ik voor een behandeling kortere naalden nodig zal hebben. Ik gebruik ook speciale rollers en een speciale cosmeceutical voor de huid rondom de ogen.’

  Manier 3: Mesotherapie
  Mesotherapie is een doeltreffende anti-agingmethode waarbij vitamines, mineralen en andere krachtig werkstoffen van plantaardige oorsprong in de huid worden ingesluisd. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt die een frisse, gezonde en zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

  Persoonlijke aandacht én een stralende huid
  Wil jij een stralende en jongere huid? Bij Huidinstituut Etoile kun je terecht voor álles op het gebied van anti-aging. Fijne lijntjes of een gladde bovenlip: hiervoor zijn diverse behandelingen mogelijk. Daarnaast kun je hier ook terecht voor huidverbetering. Heb jij last van acne, pigmentvlekken, een rokershuid of littekens? Dan kan Marloes van Maaren jou adviseren over de behandeling die hier het beste bij past. Daarnaast staat Marloes klaar om jou van het nodige voedingsadvies voorzien. Mooi van binnen én van buiten!
  Onlangs was er feest bij Huidinstituut Etoile want Marloes heeft de Beauty Award gewonnen in de categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2018’!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply