Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klachtenvrij de zwangerschap door
  Rate this post

  Tijdens je zwangerschap gebeurt er heel wat in je lichaam. Door alle veranderingen in je lijf kun je last krijgen van fysieke en emotionele klachten, zoals misselijkheid, stemmingswisselingen en vermoeidheid. Homeopathie kan je dan verlichting bieden!

  Om optimaal van je zwangerschap te kunnen genieten, wil je natuurlijk zo min mogelijk last hebben van zwangerschapsklachten. Wat vermoeider zijn en af en toe misselijk zijn, hoort er nou eenmaal bij. Maar wanneer deze klachten verergeren, of er meerdere klachten tegelijk opspelen, is het belangrijk om hulp te zoeken. Het kan zijn dat je een weerstand voelt om medicijnen te slikken, bijvoorbeeld omdat je bang bent dat deze de ontwikkeling of de gezondheid van je kind beïnvloeden. Homeopathie is een veilige, natuurlijke ondersteuning tijdens het zwangerschapsproces. Ook tijdens bevalling en in de kraamtijd kan homeopathie hulp bieden, zowel voor de moeder als de pasgeborene.

  Wat is homeopathie?
  Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze, waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt tot herstel. De homeopaat is gericht op jouw totale welbevinden, dus op fysiek, psychisch en emotioneel niveau. Niet alleen wordt gekeken naar de klacht, maar ook naar hoe jij met deze klacht omgaat, wanneer jij er last van hebt en wat de klachten verergert of verbetert. Op deze manier kan een passend homeopathisch middel worden gevonden voor herstel. Homeopathische middelen die worden voorgeschreven door een homeopaat hebben geen nadelige bijwerkingen en mogen tijdens de gehele zwangerschap gebruikt worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply