Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Kom in balans, zet je verbeeldingskracht in
  4/4 - (1 stemmen)

  Wanneer je bezig bent met je behandeling voor borstkanker, kan het zomaar zijn dat er veel aan je voorbijgaat. Het enige waar je mee bezig lijkt te zijn is genezen. En wanneer je uitbehandeld bent, wil dat nog niet zeggen dat je ook weer vitaal bent. Vitaal ben je pas, als jij je weer in balans voelt.

  Het gaat om jou, en de kracht die in je zit. In elk mens zit zelfhelend vermogen, en als je weet hoe je daar invloed op kunt uitoefenen, heb je een handvat gevonden voor jezelf.
  Als imaginatiecoach bij chronische ziekte en kanker help ik jou gebruik te maken van de kracht van je verbeelding. Je verbeelding werkt in op je onbewuste, en kan daar jouw proces positief beïnvloeden, dat kan gaan over lichaamskracht en/of geestkracht.
  Hoe werkt een imaginatiecoach? Als imaginatiecoach maak ik gebruik van de verbeeldingstoolkit. We werken met bestaande beelden en foto’s, maar ook met de beelden die je zelf creëert. We maken gebruik van ontspanningsoefeningen en geleide fantasie. Muziek en het maken van eenvoudige tekeningen behoren ook tot de tools.

  Helen Norp is begeleider / coach bij Vital Works. Ze is lid van beroepsvereniging BATC.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply