Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom in harmonie met jezelf
  Rate this post

  Iedereen wil overal aan voldoen: werk, gezin, sociale contacten. Dat geeft stress en lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, rug-/ nekklachten en/of ­burn-out enzovoort.

  Jolande Loman uit Vorden runt al vijftien jaar haar praktijk voor voetreflexologie en ontspanningsmassages in Vorden. Zij behandelt ongemakken met behulp van voetreflexologie, door verschillende drukpunten in de voeten te masseren die in verbinding staan met de rest van het lichaam. Maar je hoeft geen klachten te hebben om een voetreflexbehandeling te ondergaan. Het is ook een heerlijke ontspannende behandeling. Ook voor een ontspannende massage kun je bij Praktijk Balans terecht.
  De sabaaydi-massage is er een van: een exclusieve massage met een mix van warme kruidenbuidels en een massage van de handen. Door de warmte van de buidels ontspannen gespannen spieren veel beter. De rug wordt ontspannen door middel van de buidels. Daarna wordt de rug gemasseerd met olie. Daarna volgt een ontspannende gezichts-/ hoofdmassage, en afsluitend een voetmassage. Deze verwarmende massage moet je echt eens ervaren! Ook als je in de overgang bent, kun je terecht bij Balans.
  De Meno-Flow is gericht op de vrouw in de overgang. Uniek in Gelderland. Het geeft Jolande dan ook een kick en energie als mensen blij, dankbaar en ontspannen naar huis gaan. Dit is toch het mooiste wat er is! Neem gerust eens een kijkje op haar website en bel voor verdere informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply