Dat mooie babyhuidje dat je had toen je geboren werd, blijft in de loop van de tijd natuurlijk niet zo glad en perzikzacht. Jeugdpuistjes, valpartijen en operaties laten littekens achter, hier en daar ontstond striae doordat je huid te snel moest meerekken tijdens je zwangerschap en de laatste tijd zie je ook al de eerste lijntjes en rimpels in je gezicht verschijnen. Kon je de tijd maar terugdraaien…
De tijd echt terugdraaien kan natuurlijk niet, maar toch is er een manier om je huid weer die frisse en jeugdige uitstraling van vroeger te geven. Met de ResurFX fractionele laserbehandeling worden de eerste tekenen van huidveroudering optimaal aangepakt. Met de behandeling bereik je opvallende resultaten bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur en de algehele uitstraling van de huid. Het mooie is dat er niet gesneden of gespoten hoeft te worden. Er kan hooguit wat roodheid en zwelling optreden, maar dat neemt binnen enkele uren af. Je kunt in ieder geval je dagelijkse werkzaamheden gewoon hervatten. Het is alleen wel beter om de zon een paar dagen te vermijden en je huid met een beschermingsfactor SPF 50 te beschermen.
Na één keer al verbetering
Al na één keer zie je verbetering wat betreft grove poriën en oneffenheden. Wil je echt een zichtbare verbetering in de textuur van je huid en vermindering van fijne lijntjes, dan heb je gemiddeld drie behandelingen nodig. Voor een optimaal resultaat moet je rekenen op drie tot vijf behandelingen waar elke keer vier tot vijf weken tussen zit. De ResurFX fractionele laser stimuleert de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. Het effect daarvan duurt voort tot wel zes maanden na de behandeling.
Comfortabel
Afhankelijk van jouw specifieke wensen duurt de behandeling 15 tot 30 minuten. Naast de geïntegreerde koeling kan je huidtherapeut gebruikmaken van een verdovende crème om een optimaal comfort te garanderen. Tijdens de behandeling kun je een warm prikkelend gevoel ervaren, maar dat voelt niet oncomfortabel aan.
Reageer op dit artikel