Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je hoofd en lijf tot rust komen
  Rate this post

  Werk en leven kunnen heel leuk zijn, totdat er te veel is van beide. Je hebt te veel naar je toegetrokken in je werk. Er is van alles ­gebeurd in je privéleven. Wellicht ben jij iemand die het gevoel had dat je alles aan kon. Dat je energie leek te hebben voor 10 en dan toch is er dat moment dat je niet meer vooruit te branden bent. Dat zelfs de kleinste dingen je energie kosten. 

  Wat je doet, doe je op wilskracht. Jij wel. Jij kunt het er nog uit persen. Wanneer je eerlijk bent, weet je dat je nu tijd voor jezelf moet nemen en moet opladen. Hoe dat te doen? Hoe laat je de enorme wilskracht voor wat die is? Hulp vragen is voor veel mensen het lastigste wat er is. Toegeven dat je iemand anders nodig hebt. Ben je dan niet sterk genoeg?
  Dat kan een enorm inzicht zijn: hulp vragen is juist voor jezelf laten zien dat je de kracht hebt om door te willen gaan, maar dan anders. Wanneer een gesprek een brug te ver lijkt, kun je ook mee gaan Wandelen met Aandacht. Buiten in de natuur, waar je hoofd en je lijf tot rust kunnen komen. Waar je weer ervaart wat rust voor je kan betekenen en waar je die rust weer mee naar huis kunt nemen.
  Eigenlijk oefen je ‘rust’ en je geniet er ook nog van. Voor zowel het Wandelen met Aandacht als het persoonlijke gesprek kun je bij mij als psycholoog terecht. Maak een afspraak en leer van het leven genieten vanuit ontspanning!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply