Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je rugzak los!
  Rate this post

  ‘Laat je rugzak los!’ is de naam van het bijzondere tweedaags event dat op 23 en 24 juni 2018 zal plaatsvinden. In een gesprek met ForYou vertelt auteur, ­trainer en coach Mahatma Revier over de ideeën ­achter het event. ‘Ik wil mensen meegeven dat het leven bedoeld is om te genieten.’

  ‘15 jaar heb ik eruit gelegen. Ik had ME-klachten en was volledig afgekeurd. Mijn moeder zei: ‘Het wordt nooit wat met dat meisje.’ Ik was boos, verdrietig, en voelde me machteloos. Toch wist ik ergens wel dat het goed zou komen met mij. Ik ben mij gaan ontwikkelen. Jarenlang heb ik overal in de wereld opleidingen gevolgd. Hierin leerde ik mijn emoties te verwerken, in plaats van deze te onderdrukken. Het was intens, maar hierdoor heb ik wel de knop kunnen omzetten: het kan écht anders.’

  Maar hoe dan?
  ‘Ik ben anders naar de wereld gaan kijken. Ik ging bijvoorbeeld inzien dat je jezelf heel klein kunt maken door je in de slachtofferrol te plaatsen. Stel, je bent opgevoed door een vader die altijd kritiek op je had en je afkeurde. Dan kan het zijn dat je jezelf nog steeds van alles verwijt: ‘Het ligt aan mij. Ik zeur gewoon te veel en vraag te veel aandacht’, denk je dan. Leer je op een andere manier naar je gedachtes kijken, dan kun je inzien dat het misschien meer met je vader had te maken. En dat je je in het nu laat leiden door ervaringen en gedachtes vanuit je jeugd. Dat je vader beperkt was en niet beter wist. Hij heeft mogelijk vanuit zijn eigen opvoeding hetzelfde meegemaakt. Dan kun je wat zachter en milder naar jezelf gaan kijken, en later misschien ook wat zachter en milder naar je vader zijn. Je rugzak wordt minder zwaar. In plaats van dat die zware, negatieve gevoelens overheersen, kun je het leven weer ervaren zoals het écht is.’

  Je hoeft er niet oud mee te worden
  ‘Mijn boodschap aan anderen is dat je niet oud hoeft te worden met opgekropte boosheid, verdriet en teleurstelling. Omdat ik weet wat het is om in je eentje te ploeteren, inspireer en begeleid ik mensen door middel van events, door de drie boeken die ik heb geschreven en door de jaartrainingen die ik geef. Inmiddels weet ik duizenden mensen te inspireren met mijn verhaal. Eén van mijn populaire ­trainingen is de jaartraining ‘Lifechanger Vrijheid’. Veel mensen verlangen ernaar om hun verlangens te realiseren. Daar doen ze van alles voor en toch lukt het vaak niet. De reden waarom het niet lukt ligt in henzelf. Misschien herken je dat. Ergens hou je jezelf nog tegen. Misschien denk je dat je het niet waard bent. Of geloof je er niet in dat het voor jou is weggelegd. Soms weet je niet eens dat je die overtuigingen hebt en merk je alleen maar dat het je niet lukt om volledig gelukkig en/of succesvol te zijn. In de Lifechanger ga je die onbewuste overtuigingen ontdekken en loslaten, en krijg je als het ware een nieuwe mindset. Hierdoor komt je leven in een andere flow.’

  Het aankomende event
  ‘Tijdens het aankomende event ‘Laat je Rugzak los’ ga je in een veilige setting kijken naar alles wat jou is overkomen. Door er met liefde naar te kijken, smelt en verzacht het oud zeer als vanzelf, waardoor je de pijnlijke dingen gemakkelijker accepteert en je lichter door het leven gaat. De prijs van het event is superlaag en je mag ook nog iemand gratis meenemen. Het leven is bedoeld om te genieten.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply