Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat spanning los met een massage!
  Rate this post

  Zit jij jezelf wel eens in de weg? Denk aan een ­vermoeid lichaam door veel werk, rug-, nek- en schouderklachten door de zware boodschappen, hoofdpijn door te veel zorgen of zit je soms niet zo lekker in je vel? Een ‘deep tissue’-massage kan je wellicht helpen!

  De ‘deep tissue’-massage is een specialisme van Lotte de Bouter. Het is een langzame en diepe massagevorm waarbij Lotte voornamelijk haar onderarm of elleboog gebruikt. Bij deze techniek wordt geen massageolie gebruikt. De beweging van de massage is haast meditatief, zo langzaam. Hierdoor kun je goed voelen wat er in je lichaam gebeurt. De constante druk verhoogt de doorbloeding in het vastzittende weefsel (bindweefsel en spieren), dat hierdoor weer soepel en flexibel wordt. Gedurende de behandeling(en) leer je steeds meer druk toe te laten, waardoor spanning loskomt.
  Lotte let op de reacties van je lichaam: spiercontracties en ademhaling. Zo is de druk aangepast op wat jij kunt ­hebben en blijft het een aangename ervaring. Zeker mensen met RSI, migraine en burn-outachtige klachten zijn zeer geholpen bij deze vorm van massage.

  Overige massages
  Overigens kun je bij Lots ook terecht voor ontspanningsmassages en stoelmassages. En voor de leergierigen onder ons worden er ook massagecursussen aangeboden. Kijk op de website voor meer informatie.

  De praktijk van Lotte is gevestigd in het pand van kapsalon Ginger aan de Willem van Noortstraat 178 in Utrecht. In overleg kunnen massages ook bij de cliënt thuis ­plaatsvinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply