Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Laat zien wie jij bent!
  4/4 - (1 stemmen)

  Als je borstkanker hebt of hebt gehad, kan het zijn dat je het vertrouwen in je lichaam bent kwijtgeraakt, omdat het voelt dat het jou in de steek gelaten heeft. Dan is het helpend om iemand in te schakelen die je kan ondersteunen om je beter te voelen en er beter uit te zien!

  Heb jij de wens om bij je eigen basis te blijven, en wil je je eigen authentieke zelf zijn en laten zien? Zou je graag bepaalde kleding willen dragen, maar heb je daar nog even een hobbel voor te nemen? Vaak toont je innerlijk zich van de buitenkant. Kleur- en stijladviseuse/ coach Nancy van den Heuvel werkt met jou van je binnenkant naar buiten toe. Hierdoor voel je je niet alleen een ander mens, maar zien anderen ook een ander mens! Door middel van coaching en styling gaan jullie op onderzoek wie jij bent, en welke kleding daar dan bij hoort. Je ontvangt een kleuradvies en kleedstijl- en figuuradvies dat afgestemd is op jouw persoonlijkheid.
  Door chemotherapie kan je huid doffer en grijzer worden. Hierdoor kan het zijn dat nu andere kleuren je beter tot je recht laten komen. Wat kun je nog wel dragen en wat niet? Ook hier kan Nancy je goed bij adviseren.

  De adviezen zijn in te zetten wanneer je leven en/of lijf zich aan het of veranderen zijn. Bijvoorbeeld tijdens of na ziekte, zwangerschap, afvallen of verlies, maar ook voor andere transformaties kun je terecht bij Nancy, bijvoorbeeld wanneer je je als starter op zakelijk vlak wilt onderscheiden van de rest.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply