Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Langer plezier van je mooie nagels
  Rate this post

  Een kloddertje hier, een kloddertje daar… Jij wilt wél mooie nagels, maar hebt gewoon niet de vaardigheid of de tijd om ze strak en netjes te lakken. Geen probleem: ga gewoon voor de GelColor by OPI!

  Nooit meer geknoei met een nagelkwastje en dat afgebladderde effect na twee dagen, maar ruim twee weken lang genieten van een prachtige, stevige lak op je nagels, in jouw favoriete kleurtje.
  Gelcolor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak! GelColor by OPI is, in tegenstelling tot veel andere merken, voor 100% een gel en wordt daarom alleen aangebracht door professionals. Het is dus niet te verwarren met een zogenoemde ‘gellak’. Het product is niet schadelijk voor je natuurlijke nagels. Van elke GelColor bij OPI is een bijpassende nagellak of Infinite Shine lak te koop bij Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon voor thuisgebruik.

  Gemakkelijk te verwijderen
  Ben je toch eerder dan twee weken toe aan iets anders, zodat je nagels matchen met je outfit? Je kunt de GelColor gemakkelijk zelf verwijderen, zonder dat je hierbij je natuurlijke nagels beschadigt. Je gebruikt hiervoor de producten uit het verwijdersetje van OPI.

  ‘Alle klanten worden vertroeteld’
  Als klant van het eerste uur kom ik bij Annemieke. Zij ging van Nieuwegein naar IJsselstein en ik van Nieuwegein naar Tiel, maar ik blijf haar trouw, want in haar salon is het altijd goed geregeld en worden alle klanten vertroeteld. Ook ik ga altijd graag naar haar toe voor mijn nagels, paraffinepakking, wenkbrauwen en wimpers. Heerlijk! Gelukkig is het bijna weer zover…

  Diana

  De fijnste behandelingen
  Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon bestaat sinds 2002 en is jouw adres voor de fijnste behandelingen en heerlijkste beautyproducten in het centrum van IJsselstein. De salon biedt meerdere specialismen op één centrale locatie, namelijk nagelbehandelingen, manicure- en pedicurebehandelingen, gezichtsbehandelingen, waxing, wimperextensions en wimperlifting. Je kunt 24 uur per dag een behandeling inboeken via www.nailspa.nl/reserveren.
  Naast een salon is Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon ook een officieel verkooppunt van merken als OPI en Dermalogica.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply