Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Leer om te gaan met je eigen klachten
  Rate this post

  Heb je last van je hoofd, nek en/of schouder? Wist je dat je er zelf veel aan kunt doen om de pijn te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen?

  Bij KAIMA for Well-Being kun je terecht voor een workshop waarin je leert om zelf je klachten aan te pakken. Tijdens zo’n workshop wordt eerst geïnventariseerd welke klachten de deelnemers hebben. Vervolgens leert KAIMA hen oefeningen te doen die gericht zijn op de specifieke klachten. Door je spieren te trainen, zorg je ervoor dat klachten verminderen of verdwijnen. Belangrijk doel bij de workshop is het vergroten van het bewustzijn van je eigen lichaam.

  Eenvoudig toe te passen
  De oefeningen zijn simpel en eenvoudig toe te ­passen in het dagelijks leven. Je hoeft dus geen tijd in te ­plannen om ze te doen. Eventueel als toevoeging of extra ­hulpmiddel kunnen deelnemers advies krijgen over het gebruik van supplementen.

  Voor particulieren en bedrijven
  De workshops zijn toepasbaar bij particulieren en bedrijven. Ze kunnen plaatsvinden in een gehuurde ruimte in of rond Schoonhoven, maar ook bij een deelnemer thuis of op kantoor. Eventueel is naar behoefte een vervolgsessie of evaluatie van de oefeningen mogelijk.

  De workshops van KAIMA for Well-Being: persoonlijk en effectief, voor iedereen en alle leeftijden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply