Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker lopen, wie wil het niet?
  Rate this post

  Wandelen, winkelen en sporten zonder klachten. Gewoon lekker lopen. Wie wil dat niet? Zonder belemmering en zonder pijn. Gelukkig kunnen de specialisten van A. van der Linden veel klachten snel en vakkundig oplossen.

  Heb je last van je voeten? Wacht dan niet langer en maak gebruik van het gratis voetonderzoek. Bij A. van der Linden Centrum voor Voetklachten bekijken we de stand van je voeten en maken we diverse voetafdrukken. Ten slotte adviseren wij je vrijblijvend. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

  Samen sterker
  Samen sta je sterker. De orthopedisch schoentechnici van
  A. van der Linden houden spreekuur in het Admiraal de Ruyter ziekenhuis en werken nauw samen met je eigen arts. Door deze bundeling van kennis en kracht zoeken zij samen naar de oplossing die het best bij jouw specifieke situatie past, met directe lijnen naar elkaar. Zo kunnen zij adequaat en alert reageren op jouw vragen en klachten. Welke aan­passing is voor jou het meest zinvol? Hoe kunnen zij je klachten het best en het snelst oplossen? Samen komen ze tot een betere oplossing. Het gaat immers om maatwerk.

  Jij staat centraal
  Het bedrijf ontwikkelt en produceert orthopedische voethulpmiddelen. Iedereen die een hulpmiddel nodig heeft, kan er onder andere terecht voor orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, inlays en aanpassingen aan je eigen confectieschoenen. Kortom: alles waarmee je je beter kunt bewegen. Vanaf het eerste moment dat je in contact komt met A. van der Linden, tot aan de nazorg:
  jij staat centraal.

  Second opinion door een vakkundig specialist
  Twijfel je aan je huidige schoentechnische oplossing?
  Een second opinion kan dan een uitkomst bieden.
  Dit betekent dat onze specialist je schoenvoorziening
  opnieuw beoordeelt. Zo heb je meer zekerheid.

  Meerwaarde
  Daarin zit ook de meerwaarde die je van A. van der Linden mag verwachten. Je kunt niet alleen rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook op de juiste ondersteuning. Advies, begeleiding, service en betrokkenheid zijn vanzelfsprekend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply