Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lessons in lingerie #5
  Rate this post

  Lingerie is essentieel, maar soms wil je af van het ‘normale’ en jezelf verwennen met een speciale look. Op speciale gelegenheden zoals Kerst, een verjaardag, Valentijnsdag of een leuke date is het leuk om een bijzonder setje aan te trekken. Speciale lingerie kan je je de ultieme verleidster laten voelen of je die extra confidence boost geven.

  Speciale look
  BH’s komen in verschillende pasvormen, maar daarnaast kan ook een ander broekje of accessoire je lingerie een luxere, speciale uitstraling geven. Een string verbergt minder dan andere soorten, maar met de juiste uitstraling kan een hipster, short of taille-slip net een spannendere look creëren. Ook body’s zijn geliefde lingerie-items. Een geheel kanten of doorschijnende body geeft elke avond een speciale tint!

  Kant
  Kant valt onder ‘handwerk’ en is erg geliefd door de luxe en verleidelijke uitstraling. Het mag ook gezien worden: bijvoorbeeld een kanten BH onder een wijde blouse of een licht doorschijnend shirt. Het kan gedragen worden voor een speciale gelegenheid, maar is ook comfortabel en steunend genoeg om dagelijks te dragen. Zwart en rood zijn uiteraard klassieke kleuren voor kanten lingerie, maar met de juiste afwerking is elke kleur prachtig. Zoals Aubade beaamt: ‘Kant is de ultieme fantasie, en wij maken het in elke kleur.’ Het kan liften, shapen, en het staat uiteraard centraal in de meest sexy-chique lingerie.

  Aubade
  Aubade is een merk dat staat voor verleiding, vrouwelijkheid en liefde. Dit jaar is het merk 60 jaar oud, en dat viert het met een speciale collectie waar deze thema’s in terugkomen. Prachtige kanten BH’s, gouden tinten en spannende accessoires zorgen ervoor dat een vrouw zich vrij genoeg voelt om te bepalen wie, wanneer, hoe en waarmee ze iemand wil verleiden. Het geheim? Lingerie moet zo goed zitten dat je niet eens meer doorhebt dat je het aanhebt!

  Mary van Dinther
  Nadat zij jarenlang bij een andere lingeriezaak werkte, opende Mary elf jaar geleden haar eigen winkel. Het is haar missie om klanten te helpen de juiste lingerie te vinden. ‘Vooral dat een-op-eencontact vind ik geweldig. Het doet me wat als ik klanten blij, en voorzien van goede adviezen, de winkel uit zie lopen. Wij verkopen zulke mooie producten, het maakt mensen daadwerkelijk mooier’, klinkt het gepassioneerd. Bij Mooi Lingerie vind je verschillende merken, modellen en soorten BH’s in diverse kleuren.

  Volgende keer in Lessons in Lingerie: home- en sleepwear

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply