Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Massage ondersteunt bij klachten

    Stijve spieren en gewrichten van de arm, nek en/of schouders kunnen op den duur ­vervelende pijnklachten geven. Massagetherapie kan dan uitkomst bieden!

    Door verschillende oorzaken kan je lichaam uit balans raken. Je lichaam laat dit weten door het tonen van klachten. Het is aan jou of je naar deze klachten wilt luisteren. Massagetherapie helpt je daarbij. Hoe werkt het? Door tijdens de massage je aandacht te vestigen op de pijnlijke plek, creëer je bewustzijn. Dit helpt je bij het vinden van de onderliggende oorzaak van de pijn. Vervolgens kun je daarmee aan de slag, bijvoorbeeld door je levensstijl aan te passen. Deze massage is zeer geschikt voor plaatselijke spierklachten. Maar massagetherapie is ook prima geschikt ter ondersteuning bij andere fysieke klachten, zoals chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn en migraine, stress, burn-out, fibromyalgie en menstruatieproblemen. Bij emotionele klachten als angst- en paniekstoornissen, gevoelens van minderwaardigheid, onzekerheid en somberheid kan massagetherapie je helpen om in contact te komen met je eigen gevoelens en emoties en je leren om hier op een liefdevolle manier naar te kijken.
    Linda Nijland is aangesloten bij de beroepsorganisatie Holos en is geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ als massagetherapeut. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de massagetherapie vanuit het aanvullende pakket. Naast massagetherapie kun je bij Linda Nijland ook terecht voor een ontspanningsmassage. Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor meer informatie, of om een afspraak te maken.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply