Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Megawoonwinkel met alles voor je interieur
  Rate this post

  Ideaal: een plek waar je alles voor de inrichting van je huis kunt vinden. Allemaal mooie spulletjes onder één dak, zodat je in één keer je hele interieur bij elkaar shopt.

  WOONDOCK is een shop-in-shopconcept met op maar liefst 8000 vierkante meter 150 docks, waarin allerlei groothandelaren en fabrikanten op het gebied van meubels en woonaccessoires een plek hebben. Je vindt er alles van banken, stoelen, kasten en tafels tot kussens, lampen, serviesgoed en klokken. Er is voor iedereen wel wat leuks!
  De winkel is premium dealer van BePureHome. Maar ook van merken als Zuiver, Dutch Bone en WOOOD. Deze merken zijn ook te koop via de webshop van WOONDOCK.

  Inspiratie
  WOONDOCK vernieuwd de etalages en stijlkamers van de winkel geregeld, zodat je je kunt laten inspireren voor jouw eigen huis. Daarnaast worden er elke week weer nieuwe
  artikelen aangeleverd. Zo is binnenkort de nieuwe najaarscollectie van BePureHome verkrijgbaar in de winkel en de webshop. Deze nieuwe collectie bevat weer stoere en pure items zoals de vloerlamp Hurricane.
  Wil je even uitrusten van het winkelen? Dan is er halver­wege de winkel FOODDOCK, waar je terecht kunt voor thee of koffie met een broodje, of iets anders lekkers. Kinderen kunnen zich vermaken met een speurtocht, waar ze een leuk kleinigheidje mee kunnen winnen.
  Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje! WOONDOCK is zeven dagen per week geopend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply