Rate this post
 • Niet onder het mes, wél weer een mooie huid
  Rate this post

  Wanneer je last hebt van (ernstige) huidproblemen of littekens zoals acne of couperose, kun je je erg onzeker voelen en ontevreden over je huid zijn. Met de laatste innovatie op het gebied van microneedling is het mogelijk om binnen een korte tijd weer een strakke, gladde huid te krijgen. Maak kennis met de Dermapen!

  Met de Dermapen is het mogelijk om de huid op een effectieve manier te vernieuwen, zónder dat de bovenste huidlaag (opperhuid) beschadigd raakt. Je ervaart hierdoor minder pijn, en er is minder hersteltijd nodig. Ook is de Dermapen heel nauwkeurig: de kleinste huidgebieden kunnen goed behandeld worden. Hoe de behandeling met de Dermapen precies in zijn werk gaat? De Dermapen wordt langzaam over de huid heen en weer bewogen. De techniek werkt met tal van minuscule naaldjes, die pulserend kleine kanaaltjes in je huid maken. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, waardoor je huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd. Zo komt het natuurlijke herstelproces van de huid op gang.

  Bij welke huidproblemen wordt de Dermapen ingezet?

  ✔ Fijne lijntjes en rimpels in het gezicht en decolleté
  ✔ Brandwonden
  ✔ Acnelittekens en andere littekens
  ✔ Zonbeschadiging
  ✔ Pigmentstoornis
  ✔ Striae en striemen
  ✔ Grove huidstructuur en grotere poriën
  ✔ Couperose
  ✔ Verouderde huid

  De Dermapen helpt om…

  …je huid te verstevigen
  Tijdens de behandeling krijgen de cellen in het bindweefsel een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Hierdoor zal de huid na een paar behandelingen gladder en steviger worden. Acnelittekens en rimpels zullen geleidelijk minder worden.

  …de vernieuwing van de huidcellen te stimuleren
  De celdeling van je huid krijgt een enorme prikkel, waardoor oude huidvellen versneld zullen afschilferen en nieuwe huidcellen eerder worden aangemaakt. De dikte van de hoornlaag neemt af, waardoor verstoppingen van de huid als mee-eters en puistjes zich minder voordoen. De Dermapen helpt dus ook bij het zuiveren van de huid.

  …de huidtint te egaliseren
  Overmatig pigment dat in de hoornlaag zit, zal ook afschilferen. Hierdoor vervagen beschadigingen door de zon, ouderdomsvlekken en andere in het oog springende ­pigmentvlekken. Hierdoor wordt je huid egaler en stralender. Een bijkomend voordeel is dat de huid door de gemaakte kanaaltjes beter in staat is om actieve en werkende stoffen in huidserums op te nemen.

  Het uiteindelijke resultaat?
  Je huid wordt jonger, gladder, strakker, steviger en gezonder. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van de ernst van het huidproblemen. In de meeste gevallen zijn er ongeveer 3 behandelingen nodig, bij ernstige aandoeningen zijn er meestal 5 tot 6 behandelingen nodig. De huidtherapeuten bij JV Clinic maken alleen gebruik van gecertificeerd medisch materiaal. Naast de behandeling krijg je ook advies mee voor thuis, zoals het nemen van een goede voeding en het gebruik van speciale huidvitamines. Tussen de behandelingen in heeft je huid tijd nodig om te herstellen. De huidtherapeuten geven eveneens advies welke producten je in deze hersteltijd kunt gebruiken, zodat het effect van de behandelingen geoptimaliseerd wordt. Wil jij weten of de behandeling met de Dermapen iets voor jou is? De huidtherapeuten bij JV Clinic geven je graag een persoonlijk (vrijblijvend) advies.

  Pigmentvlekken door de zon

  Ben je van plan om deze zomer lekker in de zon te gaan liggen om een bruin kleurtje te krijgen?
  Denk dan wel aan een zonnebeschermer. Als je je huid niet beschermt, kan jouw huid schade oplopen. Daar zie je nu misschien nog niks van, maar na een paar jaar kunnen er
  ontsierende donkere plekken op je huid te zien zijn, ook wel ‘pigmentvlekken’. Vooral als je een licht huidtype hebt, loop je de kans om pigmentvlekken door de zon te krijgen.

  Gebruik iedere dag een SPF (Sun Protection Factor) om je huid te beschermen. Je leest het goed: iedere dag van het jaar. Want niet alleen zonlicht verouderd je huid, ook alleen licht zorgt voor veroudering en DNA schade aan je huid. Wanneer je iedere dag een SPF aanbrengt met minimaal factor 30, voorkom je dit. Heeft je huid al wel schade door de zon opgelopen, dan kan dit middels de Dermapen worden behandeld.

  Goed om te weten
  De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk verschillende behandelingen in het gezicht, waaronder behandeling voor huidverbetering. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar hoe dit bij jou is geregeld.

  Dé specialist

  Jeanette Veldhuizen van JV Clinic is al meer dan 34 jaar dé specialist op het gebied van huidverbetering. Zij weet precies welke stappen genomen moeten worden om het door jou gewenste resultaat te bereiken. Neem eens de tijd voor een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek en bekijk welke mogelijkheden er voor jou allemaal zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply