Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mode is een vorm van kunst
  Rate this post

  Ze begon haar carrière als model en liep shows voor ­gerenommeerde merken en couturiers, maar heeft haar cv intussen uitgebreid met acteren en ­presenteren. Van commercials en (gast)rollen in Moordvrouwen en Shouf Shouf Zombibi tot het presenteren van ­programma’s als MTV Was Here, Snow Magazine en Vaar TV. Nadia Palesa is van alle markten thuis.

  ‘Mijn grootste modeflater?’ Nadia denkt even na en schiet dan in de lach. ‘Met vrienden zouden we Koninginnedag vieren op een feestboot. Ik had me flink uitgedost, gewoon ­lekker over the top. Maar toen ik op het feest aankwam, bleek ik totaal verkeerd gekleed voor de gelegenheid. Dat voelde even ­ongemakkelijk, maar later hebben we er smakelijk om ­gelachen’, grinnikt Nadia nog na bij de herinnering. ‘Qua outfit heb ik in mijn vrije tijd wel iets weg van een kameleon. Ik vind het lekker om er casual bij te lopen, maar aan de andere kant vind ik het ook heerlijk om extra aandacht aan mijn kleding en make-up te besteden voor een feestje of première.’

  Kunst
  ‘Mode is een vorm van kunst, het beïnvloedt ons allemaal’, vervolgt Nadia. ‘Als je de tv aanzet om naar het nieuws te kijken, word je daar verdrietig van. Van mode daarentegen word je vrolijk en kun je geïnspireerd raken. Ik kan het iedereen aanraden om, op een dag wanneer je je down voelt, wat extra aandacht aan je uiterlijk te besteden. Trek iets aan wat mooi is en je zult complimentjes krijgen waardoor je je gelijk een stuk beter voelt. Of je nu maatje 34 hebt of 48, zorg dat je dat stukje vrouwelijkheid behoudt. En je hoeft helemaal geen miljonair te zijn om er leuk uit te zien. Als je een goede smaak hebt, heb je helemaal geen dure items nodig.’

  Hot or not
  De modewereld is grillig, de ene dag ben je ‘hot’ en de andere dag ‘not’. ‘Het baart me wel eens zorgen dat heel jonge meisjes al hun toevlucht zoeken tot botox, fillers of cosmetische ­chirurgie. Ik ben er best wel trots op dat ik nog nooit iets aan mijn lichaam heb laten doen. Ik denk dat je met een goede lifestyle de schade wel zoveel mogelijk kunt beperken. Ik sport veel om mijn lichaam goed in shape te houden, ik eet gezond én ik vind een goede huidverzorging enorm belangrijk. Zelfs voordat ik na een feestje mijn bed in rol, reinig ik eerst mijn huid. Dat vind ik echt een must. Dat doe ik elke dag met de tonic van Hannah en zelfs wanneer ik die dag geen make-up heb gedragen, haal ik toch vuil van mijn huid af.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply