Rate this post
 • De 5 modetrends voor de herfst en winter van 2022
  Rate this post

  Laten we vooropstellen dat we onze handjes dicht mogen knijpen met zo’n lekkere zomer als die van 2022. Een lange periode met goed weer, waarbij we allemaal in heerlijk luchtige kleding rond hebben kunnen dwarrelen. Helaas is de herfst weer begonnen en dienen we onszelf hier ook op te gaan kleden. Zeker de koukleumen onder ons zullen hierbij op zoek gaan naar de wat warmere kleding. Om jou de minder warme periode qua kleding door te helpen vertellen we je in dit artikel over de 5 kledingtrends voor de herfst en winter van 2022.

  1. Zwarte laarsjes
  Voor veel mensen doet het wellicht pijn, maar de tijd van slippers is helaas iets dat we achter ons moeten laten. Natuurlijk kun jij ervoor kiezen volledig je eigen plan te trekken door gewoon weer met je Uggs aan te komen zetten. Echter is het in de wat minder warme temperaturen natuurlijk net zo leuk om ook dan goed voor de dag te komen.

  Hier zijn de laarsjes van Nero Giardini perfect voor. De leren binnenkant zorgt voor een warm gevoel, terwijl je er ook nog eens stijlvol bijloopt. Dit noemt men ook wel een win-win situatie. Ze zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende vormen, waarbij het aan jou is welke het beste bij jouw smaak past.

  2. De allsaints cargo
  Bekijk de gemiddelde reallifesoap als Love Island er maar op na en je hebt de eerste dames er ongetwijfeld al in zien lopen. We hebben het over de ietwat wijde broeken. Deze broeken luisteren naar de naam allsaints cargo en zijn een van de meest populaire broeken van de laatste tijd. Het grappige aan deze broeken is, is dat het in eerste instantie lastig lijkt deze broek bij andere kledingstukken te laten passen. Niets is echter minder waar.

  De allsaints cargo past perfect bij verschillende soorten kleding. Zo is een tanktop zeer geschikt en kun je dit prima combineren met hakken. En om de kou enigszins buiten te houden is het maar wat aangenaam hier een bijpassende blazer bij aan te trekken. Je kunt de klok erop gelijk zetten dat je het een na het andere compliment binnen krijgt. Alle ingrediënten voor een leuke avond dus.

  3. Grote maten
  Het is iets wat we in zomerkleding voor mannen de laatste jaren al wat vaker terug zien. We hebben het over het dragen van ruime kleding. Hierin wordt veelal gekozen voor grotere maten dan normaal. Dit zorgt ervoor dat alles wat losser zit. Dit geeft natuurlijk ook extra mogelijkheden voor het dragen van meerdere laagjes. En dat is iets dat in de koude herfst- en wintermaanden absoluut geen verkeerd idee is.

  4. Lichtgele kleding
  De gedachte aan herfst doet veel mensen denken aan de kleuren van de blaadjes aan de bomen. Dit neemt veelal een wat oranje- en geelachtige kleur aan. Met name laatstgenoemde is komend najaar zeer populair. Daarbij wordt gezegd dat de zoektocht naar lichtgele producten de laatste maanden maar liefst 4,5 x zo groot is als normaal. Met name op een zongebruinde huid doet deze kleur het goed. Wat dat betreft weet je nu ook dat je van elke zonnestraal moet genieten om de armen en het gezicht nog enigszins van wat kleur te kunnen voorzien.

  5. Rood haar
  Het is ongetwijfeld niet het eerste waar je aan denkt en het is ook niet direct iets wat je van de een op de andere dag beslist. Toch is het hebben van rood haar deze herfst en winter iets waarmee je 100% zeker gaat scoren. Nu hoeft dit natuurlijk heus niet zo rood als een potje chilisaus te zijn, maar denk hierbij ook aan koperachtige kleuren.

  Het opvallende aan dit is dat vele internationale beroemdheden hier recent voor hebben gekozen. Nu weten we allemaal dat dames als Rihanna alles kunnen hebben. Maar dat ook een roodkleurig kapsel haar goed zou staan zegt veel over de mogelijkheden. Dus wellicht is dit hét moment om enigszins uit de comfortzone te stappen.

  Complimentenregen
  Na het lezen van dit artikel heb je een idee over 5 trends voor komende herfst en winter wat betreft kleding en uiterlijk. Veel van deze tips vereisen het nodige lef. Daarbij willen we graag toevoegen dat juist de mensen die dit lef tonen, degenen zijn die er ook beeldig uitzien. Dus doe eens gek, volg de laatste trends en je zult zien dat het ene na het andere compliment je om de oren vliegt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply