Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een mooie huid: ook voor jou?

  Wil je in het nieuwe jaar een mooie, glanzende huid? Minder rimpeltjes? Een stevigere, gladde en strakkere huid? Littekentjes weg of verminderen? Dan hebben wij voor jou de oplossing!

  We hebben behandelingen om jouw huid er op haar best te laten uitzien:
  ✔ Faceliftkuur
  ✔ Microdermabrasie
  ✔ Peelingkuur
  ✔ Cryo21

  Microdermabrasie
  MegaPeel microdermabrasie zorgt voor huidverjonging zonder laser en plastische chirurgie, en is ook ideaal voor littekens. We kunnen kiezen voor een peeling van de opperhuid of voor een intensieve dieptepeeling van de lederhuid. In beide gevallen wordt de huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe cellen en een verhoogde productie van collageen en elastine, de onmisbare bouwstenen voor een frisse en gave huid. Het is een aangename behandeling, afgestemd op jouw huid. Een complete MegaPeel behandeling duurt ongeveer 35 minuten. In het begin kun je een heel licht schurend gevoel ervaren als de kristallen in contact komen met de huid. Dit gaat al snel over in een behaaglijk gevoel, dat te vergelijken is met een diepe, weldadige massage. MegaPeeling is erg populair bij iedereen die liever geen chemische peeling of laserbehandeling wil. De kuur is volkomen veilig en geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté, maar ook voor de handen, rug en bovenbenen. Een kuur omvat gemiddeld 5 tot 8 behandelingen, die circa één keer per week worden gepland. Tijdens het eerste consult zal je specialist jouw persoonlijke wensen bespreken en het behandelprogramma daarop afstemmen, want het unieke van MegaPeeling is de ­individuele dosering en afstemming op jouw huidtype, omdat niemand gelijk is!

  Faceliftkuur
  We willen allemaal jonger zijn. Een mooie, jonge, gladde huid: wie wil dat niet? Jeanette Veldhuizen Clinic heeft daar een oplossing voor: de Faceliftkuur! De huid wordt eerst grondig gereinigd. Daarna wordt de huid als het ware gezandstraald door middel van microdermabrasie. Het effect hiervan is dat er een laagje van je huid is afgeschuurd. Hierna zullen alle behandelingen en producten veel beter werken. Daarna gebruiken we het zeer vernieuwende ­facelift­apparaat in combinatie met hyaluronzuur.
  In dit apparaat zitten 4 verschillende functies:
  1. Micro-vibratie: trillingen die de cellen rangschikken, waardoor producten beter in de huid kunnen.
  2. Ionteforese: door middel van lichte, haast niet voelbare stroom worden elektrisch geladen deeltjes in hoge ­concentraties hyaluronzuur- en aminozuurcomplexen diep in de huid gesluisd, waardoor het ­bindweefsel ­duidelijk verbetert. De huid wordt weer zacht en elastisch. Kleine rimpels verdwijnen en diepere rimpels verminderen. Je huid wordt weer jong!
  3. Radiofrequentie: golven veroorzaken warmte in de diepte van de huid, waardoor de structuur van de ­collagene huidvezels verandert en de huid verstrakt en verstevigt.
  4. EMS (Electrical Muscle Stimulation): micro-trillingen zorgen voor een verbeterende doorbloeding en algehele huidstofwisseling. Door diepe massage worden de ­celweefsels losgemaakt. De spieren worden aan­gespannen en ontwikkelt, waardoor de huid zich op een ­natuurlijke manier aanspant.

  Het resultaat van de Faceliftkuur: een zachtere, gladdere, strakkere huid met minder rimpels. De kuur bestaat uit 5 behandelingen. Je wordt 1 keer per week behandeld. ­Tussen de behandelingen door zet je de kuur thuis voort met de producten.

  Peelingkuur
  Een peeling is een van de meest effectieve methoden om de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Bovendien wordt de huid er mooier van, want wie wil er nou geen gladdere huid zonder pigmentvlekjes, acne of rimpels? PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven.
  De behandelingen en producten van de PCA Skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, onder andere van Oprah Winfrey en de Vogue, en verovert nu ook Nederland. PCA Skin biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Daarom is het belangrijk dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet door PCA Skin-opgeleide professionals. De huidspecialistes van Jeanette Veldhuizen Clinic hebben de afgelopen tijd deze opleiding met succes afgerond. De kliniek is een PCA Skin Huidinstituut met hoogopgeleide professionals: huidspecialisten die een stap verder gaan op het gebied van huidverbetering en waarbij resultaat en een gevoel van luxe samenkomen. Nagenoeg alle behandelingen van PCA Skin bevatten een peeling. Als een huidprobleem in een korte tijd opgelost moet worden, kan ervoor gekozen worden om in een korter tijdsbestek een aantal behandelingen te herhalen. Een goede richtlijn hiervoor is eens in de 3 tot 4 weken. Hoe vaak deze behandeling herhaald dient te worden, is afhankelijk van het huidprobleem. Wil je onderhoud van een gezonde huid, dan is eens in de 6 weken voldoende. Aangezien alle behandelingen van PCA Skin zuren bevatten, is dit een perfecte onderhoud en een aanvulling op de producten die je thuis gebruikt.

  Intakegesprek en proefbehandeling
  Wil je weten welke behandeling geschikt is voor jou? Dit vertellen wij je in een persoonlijk intakegesprek van 30 minuten. Het gesprek kost € 25,-. Dit bedrag krijg je retour wanneer je een behandeling afspreekt. Boek een proefbehandeling en zie direct het resultaat! Beslis daarna pas of je doorgaat met een kuur van 6 behandelingen. Wanneer je de kuur in één keer betaalt, ontvang je de eerste proefbehandeling gratis! Interesse? Boek een intake en proefbehandeling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply