Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Neem geen genoegen met pijn
  Rate this post

  Ik hou ontzettend veel van mijn lieve dochtertje. Helaas was mijn kraamperiode na haar geboorte niet alleen een roze wolk. Door chronisch slaapgebrek en toch willen presteren op mijn werk kon ik de uit-knop niet meer vinden. Een constant gejaagd gevoel, spanning in mijn lijf, allerlei pijnklachten en een hoofd met een voortdurende waterval van gedachten, werden mij te veel en ik moest mij ziek melden. Schuldgevoel naar mijn werk, schuldgevoel naar mijn dochtertje.

  Gesprekken met mijn psycholoog hielpen mij van mijn stress veroorzakende gedachte patronen, maar niet voor de spanning in mijn lijf en slechte slapen. De pijnklachten bleven en ook mijn oude migraine klachten kwamen frequenter en ernstiger op.

  De verloskundige had mij na de bevalling Body Stress Release aanbevolen, omdat het veel van haar cliënten had geholpen bij bekkeninstabiliteit, slapeloosheid en stress gerelateerde hormoonklachten. Inmiddels was oma Roos, de moeder van mijn man, voor haar rusteloze benen en rugklachten naar Body Stress Release gegaan en had haar getransformeerd naar een kwieke oma achter de wandelwagen.

  Ze was licht dwingend met haar advies: ‘Lieverd, ga nu toch eens Body Stress Release doen’. En ook mijn vader moest er wat haar betreft aan geloven: ‘Je bent veel te houterig voor je leeftijd Frans! Je moet geen genoegen nemen met die pijn in je rug. Dat is pure vastgezette oude spanning van je tijd als voetballer: met Body Stress Release kun je er echt nog wat aan doen, kijk maar naar mij!’

  Ze bedoelde het wel lief, maar het duurde even voordat mijn vader en ik Body Stress Release een kans gaven. Hadden we het maar eerder gedaan! We zijn om. Het heeft ons zoveel gebracht. Niet alleen bevrijding van pijnklachten en spanning in het lijf. Het geeft ook ruimte in je hoofd. Je wordt er gewoon een blijer opgeruimder mens van. Zelfs hele oude spanning uit zijn voetbaltijd heeft mijn vader voelen loskomen. Heel bijzonder! Hij kan nu gewoon voetballen met mijn neefje. Het lichaam vergeet nooit om het te herstellen als je het aandacht geeft, zei mijn Body Stress Release practitioner.

  Het is zo’n doeltreffende, fijne techniek met lichte handmatige impulsjes. Ook fijn is het dat je gewoon gekleed kunt blijven en het je ‘geest opruimt’ zonder dat je hoeft te praten. Body Stress Release is als een reset knop voor mij. Ook nu nog gebruik ik de methode om zowel mijn lichaam als mijn hoofd stil te krijgen. Het werkt diep door, voelt extreem ontspannend en zet op vele fronten de herstelkracht van mijn lijf aan. Ik heb geen pijn meer en mijn hoofd is rustiger. En ik slaap véél beter. Zo fijn!

  Ik vond in Body Stress Release een heilzame resetknop voor mijn onbegrepen pijnklachten en om mijn hoofd tot rust te brengen. Wat heb ik een spijt dat ik niet eerder naar mijn schoonmoeder heb geluisterd!

  – Jane (34)

  BSR in het kort
  Aan je leeftijd kun je niets veranderen, je wordt nu eenmaal ouder. Maar wanneer je lichaam je manier van leven opeens niet meer goed ondersteunt, gaat je levenskwaliteit omlaag. Body Stress Release kan je helpen dit te herstellen. Body Stress Release is een geneeskundige techniek die gericht is op de gezondheid van ieder mens. Van baby’s tot ouderen. BSR focust zich op het herstelvermogen van het lichaam bij overbelasting door de communicatie van je lichaam te verbeteren. Er wordt gewerkt om spierspanning los te laten en zo kan je zenuwstelsel weer vrij en zonder pijn functioneren.

  Met welke klachten naar BSR?
  – pijn in rug, spieren en gewrichten
  – depressieve klachten
  – hernia, spit, ischias
  – krampen in benen en voeten
  – onrustige benen
  – duizeligheid
  – hoofdpijn, migraine
  – RSI
  – vermoeidheid/slaapproblemen
  – gejaagdheid
  – darmklachten
  – allergische reacties
  – huilbaby’s
  – groeipijnen
  – bedplassen
  – zwangerschapsklachten
  – menstruatieklachten
  – blaasproblemen
  – onbegrepen lichamelijke klachten

  Vergoeding
  Body Stress Release wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag bij jouw verzekering na of dat voor jou ook het geval is!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply