Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Waar ben ik nou helemaal mee bezig?
  Rate this post

  Voel jij je ook wel eens gestrest, vermoeid of onrustig? Vast wel. Je werkt hard, bent continu bezig, druk, druk, druk, geen seconde voor jezelf. En waarvoor doe je dat nu eigenlijk? En voor wie? Vragen die je jezelf ooit wel eens hebt gesteld. Welke antwoorden gaf je? Kloppen die wel of heb je jezelf gerustgesteld met gemakkelijke antwoorden? Het schept onrust in je geest als je deze vragen niet beantwoordt. Het kan resulteren in angst, stress, onrust, vermoeidheid en uiteindelijk ziekte.

  Het vergt veel energie en kracht om continu aan eisen te voldoen die je jezelf oplegt. Continu maar voldoen aan een wereldbeeld dat uiteindelijk misschien niet eens jóúw wereldbeeld is, maar een gecreëerd beeld dat in de loop van je leven zichzelf heeft gecreëerd. Niet bewust van dit proces dat zich dagelijks afspeelt maakt ons leven onvolledig en on­bevredigend en vermoeiend.
  Yoga en meditatie brengen rust in ons systeem, waardoor we kunnen zien en voelen wat wij in onze geest en lichaam hebben gecreëerd. Door aandacht en liefde toe te laten, zul jij geleidelijk inzicht verwerven in je mentale en fysieke processen. Jij kunt dan beter zien en voelen wat jij nodig hebt om weer vol te leven. Met al zijn wonderen en beperkingen wordt het jóúw leven. De begoocheling wordt doorbroken en jij ziet jouw ware potentie. Kalm, rustig en helder kun je stap voor stap jouw leven leiden. Een nieuwe zijnstoestand dient zich aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply