Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Ontsieringen behandelen met laser
  4/4 - (1 stemmen)

  Heb je last van een huidprobleem als acne, overbeharing, couperose, littekens of pigmentvlekken? Ga dan naar de ­huidtherapeut!

  Wij behandelen al bijna 10 jaar verschillende huidklachten. In de afgelopen jaren hebben we onze expertise ook verder uitgebreid naar verschillende laser- en lichtbehandelingen. Onze praktijk onderscheidt zich door onze ruime keuze aan behandelmogelijkheden, waardoor we altijd de optimale behandeling kunnen aanbieden. Zo zijn we in Gouda en omstreken de enige die ontsierende beenvaatjes behandelen met de Yag laser. Veel mensen komen ook voor het behandelen van couperose, pigmentvlekken, striae, littekens, overmatige haargroei en het verwijderen van tatoeages. Met onze nieuwste laser, de Frax 1550, kunnen we eigenlijk alle littekens sterk verbeteren. Denk aan acnelittekens, littekens door een ingreep of door een ongeluk en striae.
  Maar ook rimpels. Het doel van deze laser is het weefsel weer modelleren en meer colla­geen aanmaken, zodat het weer de structuur krijgt zoals een gezonde huid behoort te zijn. Gemiddeld zijn er met de Frax 1550 drie behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Het grote voordeel van deze laser is dat er na de behandeling eigenlijk weinig down-time is, maar wel veel en snel resultaat.
  Er is momenteel veel te doen over wetgeving rondom het uitvoeren van laserbehandelingen. In onze praktijk werken uitsluitend ­huidtherapeuten die bevoegd zijn tot het ­uitvoeren van deze behandelingen. In de praktijk kun je ook terecht voor acneklachten, peelings, huidverbetering en oedeemklachten. Sommige behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. De intake is altijd gratis en vrijblijvend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply