Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Op élk moment van de dag een verzorgde look
  4/4 - (1 stemmen)

  Is het bij jou ’s morgens ook altijd spitsuur? Je springt snel onder de douche. Vervolgens gauw aankleden, je haar doen en dan ook nog je make-up netjes aanbrengen. Probeer dat maar eens te doen terwijl de kinderen wakker worden, om je heen springen en je aandacht vragen en je nog het ontbijt en de lunchpakketjes voor iedereen klaar moet maken.

  Er valt veel tijd te winnen wanneer je voor permanente make-up kiest. Ook zie je er altijd netjes uit. Met behulp van een heel dunne naald worden speciale, huidvriendelijke pigmenten in de tweede huidlaag gebracht. Kies bijvoorbeeld voor mooie, volle wenkbrauwen, gelijk van vorm. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Of ga voor een strakke eyeliner die je ogen mooi laat uitkomen. Ook je lippen kunnen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden.

  Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Je hoeft zelf niet meer in de weer met je mascara, oogpotlood en wenkbrauwpotlood om er goed verzorgd uit te zien. Ideaal, want nu bespaar je tijd die je wel op een betere manier kunt doorbrengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter!

  Ga jij ook voor die natuurlijke schoonheid, sprekende ogen en perfecte wenkbrauwen met permanente make-up? Laat je dan ontspannen onderuitzakken in de behandelstoel bij Cosmeaderm. Alle behandelingen zijn veilig en duurzaam. En omdat er gebruik gemaakt wordt van de beste producten en technieken, kun je rekenen op een fantastisch eindresultaat.

  Prachtige producten: op élke vraag een antwoord!
  Heb je huidproblemen, een onrustige huid of wil je er weer jonger en frisser uitzien? Bij Cosmeaderm zit je op de goede plek! Voor het beste resultaat werken de huidspecialisten met hoogstaande, duurzame producten. Is jouw doel met name anti-aging? Dan is het merk QMS zeer geschikt. De producten van QMS zijn samengesteld door een erkende specialist op het gebied van esthetische chirurgie. De crèmes bevatten huideigen collageen en 85% actieve werkstoffen, waardoor jouw huid gestimuleerd wordt om zichzelf te vernieuwen. Ook het merk Nimue Skin Technology is bijzonder geschikt om te werken aan huidverbetering en huidverjonging. Bijzonder is dat de ingrediënten voortkomen uit de wonderen van de natuur. Naast actieve werkstoffen bevatten de producten die zijn gebaseerd op de biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

  Heb jij vervelende huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea en hyperpigmentatie? Die worden effectief behandeld met het innovatieve pHformula Skin Resurfacing system. Als je kampt met verschillende huidproblemen tegelijkertijd, dan is het effectieve PCA Skin perfect om deze te behandelen. De producten hebben een medische achtergrond en met de peelings en serums kan élke huidconditie worden aangepakt.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply