Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op naar een gezondere lifestyle
  Rate this post

  Een nieuw jaar is aangebroken. Dat betekent ook weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Goede voornemens zijn gemakkelijk gemaakt, maar nu moeten ze nog worden waargemaakt. Bovenaan het lijstje goede voornemens staan bij de meeste vrouwen, gezonder leven, verliezen van lichaamsgewicht of fitter worden. Lukt je dat niet op eigen kracht, Curves helpt je daarbij.

  De basis voor een gezonde leefstijl wordt gevormd door twee dingen. Allereerst goed, gezond en normaal eten. Ten tweede een regelmatig sportritme. Het wordt gemakkelijk om regelmatig te sporten, doordat Curves een complete work-out aanbiedt, bestaande uit kracht- en cardiotraining, die 30 minuten duurt. Ook word je op allerlei manieren gestimuleerd om minstens drie keer per week te sporten. Dat wil zeggen door positieve stimulans, beloningen en leuke activiteiten.

  Persoonlijke coaching
  Tijdens het intakegesprek worden de persoonlijke doelen geformuleerd, en iedere maand wordt bij het meet- en weegmoment de voortgang bekeken en eventuele knelpunten besproken. Er wordt bovendien een veilige manier van trainen geboden. Dit betekent dat vrouwen van alle leeftijden met uiteenlopende klachten kunnen sporten.

  Coaching-programma
  Er wordt ook een coaching-programma Curves Complete geboden dat gericht is op het verlies van gewicht. Dit programma is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectief. Het programma heeft als basis de work-out, en combineert dat met gezonde voeding. Je boekt gegarandeerd succes wanneer je 4 keer per week komt trainen, tussen de 5.000 en 10.000 stappen per dag loopt en je goed aan de menu’s houdt.
  Het unieke aan het programma is dat er, in tegenstelling tot traditionele diëten, een gezond eetpatroon wordt aangeleerd, dat goed is vol te houden. De focus ligt op een gezonde leefstijl voor de lange termijn. De eiwitrijke menu’s stimuleren de toename van spiermassa en dragen daarmee bij aan het verbranden van vet. Bij de wekelijkse meting telt daarom niet alleen het getal op de weegschaal. Je spiermassa, vetpercentage en de afname in centimeters worden ook nauwkeurig bijgehouden.

  Ook voor dames in blijde verwachting
  Je kunt ook bij Curves sporten als je zwanger bent, aangezien de belastbaarheid op het lichaam niet te groot is en het programma gemakkelijk is aan te passen. Ook is bewezen dat vrouwen die een getraind lichaam hebben, over het algemeen prettiger de zwangerschap doorlopen. En niet te vergeten dat het ook na de zwangerschap natuurlijk ook heel heilzaam is om weer fit te worden en de zwangerschapskilo’s kwijt te raken.

  Afspraak maken
  Curves heeft één belangrijke missie: regelmatig sporten ­binnen handbereik brengen en vrouwen sterker maken. Wil je ook succesvol jouw voornemens waarmaken in 2016? Bel dan voor een afspraak of vul op de website het contactformulier in.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply