Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Ouderdomsvlekken? Jij niet!
    Rate this post

    Een spontane zoen, breeduit lachen of een dagje naar het strand: het is moeilijk om jezelf bloot te geven. Herken je dit? Wanneer de gaafheid van je huid te wensen over laat, is het goed om te weten dat er doeltreffende methoden zijn dit te behandelen. Last van pigmentvlekken? Dan vraag jij je misschien af of elke pigmentvlek behandeld kan worden…

    Doeltreffende methoden om je huid onder handen te laten nemen, zijn onder andere een intensieve peeling en geavanceerde licht- en laserapparatuur. Maar natuurlijk ga jij zorgvuldig om met jouw huid en laat jij je huid niet zomaar door iedereen behandelen. Huidtherapie Eelde-Paterswolde werkt altijd medisch verantwoord en met een duurzaam resultaat. Huidtherapeute Erna Veenstra weet hoe ze jouw huid op de meest doeltreffende wijze kan behandelen.

    Kwaliteit
    Bij Huidtherapie Eelde-Paterswolde tref je een grote expertise aan op het gebied van huidbehandeling. Je kunt bij Erna onder andere terecht voor de behandeling van steelwratjes, gerstekorrels, spider naevus en pigmentvlekken. Erna werkt met apparatuur en met technieken die hun doeltreffendheid en veiligheid in de praktijk bewezen hebben. De effectiviteit van de behandelmethoden is wetenschappelijk aangetoond. Naast de medische en cosmetische aspecten heeft ook de emotionele kant van het probleem haar aandacht. Je kunt rekenen op zorg, begrip en aandacht. De specialiste stelt jou snel op je gemak.

    Pigmentbehandeling
    Bij zwangerschapsmasker, moedervlekken en hyperpigmentatie als gevolg van een ontsteking werkt de flitslamp helaas niet. Wel bij ouderdomsvlekken! Maar: niet elke pigmentvlek is goedaardig. Zorg ervoor dat een huisarts of dermatoloog heeft vastgesteld dat het om een goedaardige ouderdomsvlek gaat voordat jij je laat behandelen. Eén tot drie behandelingen per vlek zijn voldoende. De bruine pigmentkorrels (melanosomen) in de ouderdomsvlek worden vernietigd, waardoor de huid weer de normale kleur aanneemt. De pigmentvormende cellen (melanocyten) worden niet aangetast.

    Laser of IPL?
    Het verschil tussen IPL- en lasersystemen komt neer op het volgende: IPL-systemen hebben verschillende filters, waardoor er op verschillende golflengten licht uitgezonden kan worden. Licht van verschillende golflengten wordt door verschillende chromoforen (bijvoorbeeld pigment in haar) geabsorbeerd. Hierdoor kunnen verschillende indicaties behandeld worden. Lasersystemen kunnen op één specifieke golflengte licht uitzenden waardoor er een beperkte range aan indicaties behandeld kan worden. Beide systemen werken met zichtbaar licht.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply