Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De pedicure: ook voor je kind
  Rate this post

  Ingegroeide teennagels worden vaak veroorzaakt door het verkeerd knippen of door het dragen van verkeerde of te kleine schoenen. De laatste jaren zijn er ook steeds meer kinderen met ingegroeide teennagels, omdat er te lang wordt gewacht met het kopen van een grotere maat schoenen. Een bezoek aan de pedicure is dan ook belangrijk voor jong en oud!

  Hoe belangrijk voeten zijn, besef je vaak pas wanneer er iets aan mankeert. Een ingegroeide teennagel, likdoorn of blaar kunnen zó pijnlijk zijn, dat iemand letterlijk niet meer uit de voeten kan. Je kunt bij de pedicure langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten van jezelf of van je kind, zoals het verzorgen van de nagelriemen, het knippen van nagels, het behandelen van ingroeiende teennagels, het verwijderen van eelt of het behandelen van kloven aan de hiel. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen.
  Pedicure Marleen Vlot-Oudesluijs is gespecialiseerd in cryotherapie voor het bevriezen van voetwratten. Deze methode is geheel pijnloos. Je kunt het vergelijken met het steken van een vinger in de sneeuw: je voelt het wel, maar het doet geen pijn. Door regelmatig aandacht te schenken aan de verzorging van je voeten, kun je ervoor zorgen dat ze zo lang ­mogelijk gezond en in conditie blijven. Een bezoek aan de pedicure hoort daarbij. Je voeten verdienen een goede verzorging!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply