Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pure verwennerij
  Rate this post

  Hey, hoe gaat het eigenlijk met je? Wanneer heb je je voor het laatst écht ontspannen gevoeld? Hoe lang is het geleden dat je tijd hebt genomen voor wat qualitytime voor jezelf? Als je lang moet nadenken om je dat moment daadwerkelijk te herinneren, is het hoog tijd voor een nieuw verwenmomentje. Even heerlijk genieten en niets moeten. Je zult zien dat je je daarna als herboren voelt!

  Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannende hotstonemassage? De warmte van de stenen die op je lichaam gelegd worden, zorgt voor een diepe ontspanning. Je spieren worden opgewarmd, je bloedcirculatie verbetert, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en stress vermindert. Je gewrichten worden soepeler en je slaapt beter. ‘Het is gewoon een heerlijke, ontspannende ervaring die ook nog eens goed is voor je lijf’, weet Sabine Grootjes.

  Bellápierre
  ‘Wil je écht een lekker relaxmoment voor jezelf, combineer de hotstonemassage dan met een schoonheids-/reinigingsbehandeling met aansluitend make-up van bellápierre’, stelt Sabine voor. ‘Deze minerale make-up, die voor 100% bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zorgt er niet alleen voor dat je huid er fantastisch uitziet, maar ook nog eens heel fijn aanvoelt. Salon Colorfull is officieel verkooppunt van dit mooie cosmeticamerk. Wij werken er sinds een jaar mee. Onze insteek is altijd geweest om met producten te werken die wij zelf ook zouden willen gebruiken. Een eerlijk merk zonder eigenaardige of onterechte claims. Een merk dat mooi maakt en niet schadelijk is voor de huid’, verklaart Sabine beslist.

  Aanbieding
  Sabine: ‘Eigenlijk zou je de mooie eigenschappen van bellápierre zelf moeten ervaren. Daarom we nu een heel mooie aanbieding. Voor een gezichtsbehandeling, die bestaat uit een reiniging, peeling, massage en masker, mét aansluitend een lichte proefmake-up naar wens, betaal je nu slechts € 38,00. Dat is pas échte verwennerij!’

  Wees zuinig op je huid, je hebt er maar één!
  Sabine Grootjes-Van der Wende is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering. Daarnaast geeft ze ook healingen. Ze vertelt: ‘Ik vind het belangrijk dat iedere klant kan genieten van een heerlijke, rustige behandeling. Tijd voor jezelf en even geen stress. Kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht staan centraal, waar je ook voor komt. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen en neem geregeld deel aan trainingen, zodat we samen het beste uit jouw huid kunnen blijven halen. Je hebt maar één huid en daar moet je zuinig op zijn!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply