Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reis naar je echte zelf
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een betere balans tussen lichaam en geest? Maak dan de reis naar Je Echte Zelf! Deze reis onderneem je samen met jouw persoonlijke gids. Hand in hand leren we je te ontdekken wie je echt bent. Wat je beweegt, wat je reisdoel is.

  Onderweg kom je soms landschappen tegen die tot het verleden behoren. Jouw gids leert je anders naar deze landschappen te kijken. De reis wordt alleen maar aangenamer. ­Landschappen die je ontdekt, zijn degene die naadloos bij jou passen. Je ontmoet je echte zelf. Als de bestemming bereikt is, zal je gids afscheid van je nemen. Zonder vrees ga je ­opnieuw verder met je reis. Jouw mogelijk­heden zijn onbeperkt geworden. Anderen ervaren jou als iemand die puur is. Je leeft vanuit een ander perspectief. Hoe lang deze reis duurt? Als je het beziet vanuit de reis die je tot nu toe onderneemt: een ogenblik. Wat je allemaal tegenkomt? Jezelf, zowel je lichaam als je gevoel.

  Wij hebben als doel mens en samenleving waar nodig te ondersteunen en zijn daarom het concept “Je Echte Zelf” begonnen. Onze overtuiging is dat ondersteuning van het individu bij een gelukkig leven leidt tot een betere samenleving. Wij geloven dat je bij je echte zelf komt door een balans te vinden tussen lichaam en geest. We vinden het van belang dat mensen die om welke reden dan ook in hun leven ‘off track’ zijn geraakt op een bij hen passende manier ‘on track’ worden gebracht. ‘Kwaliteit’ en ‘efficiëntie’ zijn daarbij onze kernwoorden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply