Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ruim onverwerkte emoties op

  Onverwerkte emoties kunnen je be­lemmeren in je dagelijks leven. Het is goed om daar zo snel mogelijk iets aan te doen, want dergelijke gevoelens kunnen anders leiden tot lichamelijke klachten of je remmen in je persoonlijke ontwikkeling. In beide gevallen zit je hoe dan ook niet lekker in je vel en je kunt zelfs depressief raken.

  Alle emoties die je doorloopt in je leven worden in je onderbewuste opgeslagen. Wanneer hier onverwerkte emoties bij zitten, kan dit leiden tot psychische of lichamelijke klachten. Daarvoor kun je natuurlijk een langdurige gesprekstherapie aangaan die vaak gepaard gaat met het herbeleven van pijn, emoties of trauma’s. Maar je kunt ook kiezen voor de NEI-therapie die de oorzaak van je klachten aanpakt en niet de symptomen.
  ‘NEI’ is de afkorting van ‘Neuro Emotionele Integratie’: een methode die onverwerkte emoties opspoort en helpt deze los te laten. De NEI-therapeut stelt je vragen. In combinatie met het gebruik van het hulpmiddel de ‘biotensor’ komt de therapeut snel tot de kern van het probleem en kan die zo blokkades wegnemen. Vaak is één sessie al genoeg om tot de kern van de klachten te komen. Soms zijn er meer behandelingen nodig. Met de uitkomst van de sessie adviseert de NEI-therapeut de cliënt wat de beste manier is om de klachten te behandelen.
  NEI-therapie is inzetbaar voor diverse klachten en geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Van rouwverwerking, stress, burn-out en onverwerkt verdriet tot slapeloosheid, ­vermoeidheid, eczeem, traumaverwerking, niet weten wat je wilt of overige psychische of lichamelijke klachten. Ook overgangs­klachten kunnen goed behandeld kunnen worden met NEI.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply