Rate this post
 • Schoonheid van binnen en van buiten
  Rate this post

  Vanaf 2 maart 2015 kun je bij schoonheidssalon La Hermosa, Moezel 81 te Drachten, terecht voor diverse heerlijk ont­spannende en huidverbeterende behandelingen, tegen betaalbare prijzen.

  Ik beschik over de nieuwste apparatuur op het gebied van huidverbeterende technieken. Denk hierbij aan:
  – Spotremover: verwijderen van bloedblaasjes, fibromen, kleine adertjes en pigmentvlekken
  – Microdermabrasie: pijnloos verwijderen van de bovenste huidlaag (dode huidcellen)
  – Mesotherapie: om werkstoffen in de diepere huidlagen te loodsen, zonder naalden
  – Skin Scrubber: intensieve reiniging van de huid
  – Ultrasound: voor een extra liftend effect
  – Hoogfrequent: verhoogt de immuniteit van de huid
  – Vacuumzuig: voedt de huid en verwijdert schadelijke stoffen uit de huid

  Declaré
  Voor de schoonheidsbehandelingen wordt in de salon gewerkt met het merk Declaré. Declaré is een Zwitsers product dat tegen het eind van de jaren zeventig werd ontwikkeld en destijds wereldwijd de eerste cosmeticalijn was die zich richtte op de gevoelige huid. Het is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. Declaré wordt onder de strengste farmaceutische richtlijnen ontwikkeld. Er is voor iedere specifieke behoefte een passend product. Als je wilt ervaren wat dit voor jouw huid kan betekenen, dan ben je hartelijk welkom in mijn salon.

  Gewichtsbeheersing
  Ook kan ik je adviseren en begeleiden bij het beheersen van je gewicht, zonder jo-jo effect. Als je een afspraak hebt gemaakt, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit is gratis. Voor aanvang van het dieet bepalen we eerst jouw streefgewicht en de termijn waarbinnen je dit wilt behalen. Ook wordt er gekeken welk moment voor jou het meest geschikt is om te starten. Het is belangrijk dat dit een periode is waarin je zo weinig mogelijk stress ervaart. Zo kun je je het beste focussen op jouw dieet. Tot slot wordt jouw medische verleden in kaart gebracht aan de hand van een gezondheidsverklaring.
  Mijn rol is om een persoonlijk onderhoudsprogramma voor jou op te stellen. Dit programma wordt uiteindelijk een natuurlijk voedingspatroon voor jou. Tijdens je dieet heb je elke week een afspraak, waarin steeds je gewicht wordt gemeten. Tevens meten we je tailleomvang, de heupen en eventueel de bovenbenen. Het verloop van het dieet en je vorderingen worden in dit wekelijkse consult bekeken. Bij eventuele problemen worden deze besproken, en indien nodig wordt het dieet hierop aangepast.
  Kortom: ik sta gedurende het hele traject voor je klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen en behouden van jouw doel!
  Ik ben aangesloten bij de BGN, zodat je bij je zorgverzekering in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Informeer hiernaar bij je verzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply